Wachtwoord Steam Password: Wat te doen?

Wachtwoord Steam Password: Wat te doen?

Om in te loggen op Steam, is een aparte rekening met een wachtwoord vereist. Wat moet er gebeuren, echter, wanneer de eigen Wachtwoord Steam vergeten was?

De online games platform Steam te downloaden is niet langer een onbekende plaats meer. Volgens de fabrikant, zijn er nu meer dan 100 miljoen accounts. Op het platform van Valve games met behulp van een cliënt voor de computer aangeboden. Echter, op Steam games kunnen niet alleen kopen, kunnen ontwikkelaars hier zelf te publiceren hun eigen geprogrammeerde games.

Interactie is ook geactiveerd op Steam, omdat er een instant messenger evenals groepen over verschillende onderwerpen en fora bestaan, zodat spelers uit de hele wereld kunnen uitwisselen met elkaar.

Wachtwoord Steam Password: Geen reden tot paniek

Vooral wanneer een gebruiker meerdere gelijktijdig moeilijke wachtwoorden gebruikt, is het vaak zo dat wachtwoorden worden vergeten. In de portal, het is vooral problematisch omdat er geen games kunnen worden afgespeeld wanneer de gebruiker niet kunnen inloggen op hun eigen rekening. Daarom is het erg belangrijk om de rekening snel weer bruikbaar wanneer de stoom wachtwoord is vergeten te maken. Als het wachtwoord kan herstellen, wordt beschreven in deze handleiding.

Wachtwoord Steam vergeten

Voorwaarden voor het volledige gebruik van Steam

De klant van Steam heeft weinig systeemvereisten. Het is slechts een actuele versie van Windows (zoals Windows XP, Vista of 7) is vereist; zal ook een aantal jaren ondersteunt ook Mac OS X. Hiervoor dient Mac OS X worden geïnstalleerd 10.6.3 of hoger. Bovendien moet de computer zijn uitgerust en 512 MB RAM met een 1 GHz processor. Valve beveelt ook een snelle internetverbinding. Het moet worden genomen om er altijd voor zorgen dat de individuele spellen hebben in sommige gevallen aanzienlijk hogere eisen dan de klant.

Dus is hun eigen wachtwoord in Stoom reset

Als je je Steam wachtwoord bent vergeten, maar de Gebruikersnaam is nog niet bekend, kan de rekening als volgt worden hersteld:

Ten eerste, moet ervoor worden gezorgd dat de klant van de stoom op de computer is geïnstalleerd. Dan is de opdrachtgever kan worden gestart.

In het inlogvenster dat verschijnt, zal de optie account te herstellen … toon die moet de gebruiker te selecteren. Als het programma als een Windows 8-app wordt geopend, is de juiste keuze richtlijnen voor registratie.

Steam Wachtwoord vergeten Help

In het volgende venster wordt geklikt ik ken mijn accountnaam. Daarna kan de naam worden ingevoerd en op de knop Volgende om te bevestigen.

Steam Wachtwoord Naam

In de regel wordt nu een email gestuurd naar de gebruiker van Steam in een bevestigingscode en de geheime vraag zich bevinden. Beide stukken van de informatie moet worden ingevoerd en opnieuw bevestigd met Next.

Steam Wachtwoord code

een nieuw wachtwoord kan nu worden geselecteerd. opnieuw op de knop Volgende om af te sluiten.

als de Gebruikersnaam niet bekend is dient als volgt te werk:

  1. Stap: In het inlogvenster hieronder "herstellen rekening …" is de optie "Ik weet mijn accountnaam weten" geselecteerd.
  2. Stap: Nu is de e-mail adres moet worden opgegeven dat is gemaakt van de rekening.
  3. Stap: Steam nu accountnaam naar de gebruiker, zodat de hiervoor beschreven werkwijze kan worden toegepast.
map