De worst-case scenario voor gamers: Steam start niet. Hier is praktische tips over wat te doen. Lees het nu en opnieuw aanmelden zoals gewoonlijk. De cliënt van Steam wordt nu gebruikt door miljoenen spelers en ontwikkelaars over de hele wereld. Hier kunt u downloaden van de client Steam gratis. Als Steam is naar beneden, de noodzaak is vaak groot, omdat veel gebruikers in staat om hun spel scores gehecht en willen verliezen, dus op geen enkele manier. Ook moeten Steam se geactiveerd wanneer spellen zijn om te worden gelanceerd, die werden aangekocht met de klant te hebben. Steam start niet

Steam start niet: Dit zou kunnen zijn de oorzaken

Waarom de klant niet wil opstarten, heeft vaak verschillende oorzaken, maar ze kunnen allemaal vrij gemakkelijk worden opgelost. Ook hier moet worden onderscheiden of Steam over het algemeen niet begint of als er geen verbinding met het Steam-netwerk alleen kan worden vastgesteld. Voor een netwerkfout deze uitleg niet helpt.

System for Steam

Steam installeren, Windows XP, Windows 7 of Windows 8 vereist. Ook Mac-gebruikers kunnen uitproberen Steam, als ze OS X 10.6.3 of hoger. Bovendien, 512 MB RAM, een processor met meer dan 1 GHz, 1 GB vrije schijfruimte en een snelle internetverbinding nodig. De nieuwste versies van de klanten kunnen ook proberen met behulp van Linux, mobiele apparaten en televisies.

bevestig de fouten

1&# 46; stapIn een aantal probleemgevallen, helpt het om een ​​specifiek bestand te verwijderen. Hiertoe wordt de installatie directory van Steam geopend, meestal is het in "C: Program Files (x86) Steam", Wat nu nodig is bestand "ClientRegistry.blob"Die wordt vervolgens verwijderd. Nu kunt u proberen om Steam te starten. Steam start niet? Dan naar de tweede stap 2&# 46; stapMisschien kan het helpen om extra bestanden installatie te verwijderen. Zo is de re-downloaden van deze bestanden wordt gedwongen. Ten eerste, re-open de installatiemap van Steam. Vervolgens worden alle bestanden met uitzondering van "Steam.exe" en de map "SteamApps" Verwijderen. Nu stoom kan worden hernieuwd. Steam zal nu opnieuw downloaden van alle benodigde bestanden. 3&# 46; stap: U kunt zelfs meer problemen met de instellingen van de klant te hebben. De instellingen kunnen gemakkelijk worden hersteld met behulp van een specifiek commando. met de "Windows-toets" en "R" kunt u het dialoogvenster Uitvoeren te openen. In de dialoog die momenteel wordt "stoom: // flushconfig" Enter. Gelieve laat de aanhalingstekens. Windows zal vragen of alle lokale instellingen zijn teruggezet op Steam te zijn. dit met "OK" bevestigen. Nadat alle instellingen zijn gewist, moet de computer worden gestart vanaf nul. Steam moet nu weer normaal na het herstarten van de computer. Steam start niet - fout te herstellen door het resetten van de instellingen 4&# 46; stap: Steam nog steeds niet beginnen? De laatste optie is om de software gewoon opnieuw te installeren. Onder bepaalde omstandigheden, zijn alle of een deel Scores verwijderd.