Is geen verbinding met het Steam-netwerk mogelijk, de frustratie is groot. Vaak is het probleem ligt bij de computer. bekijk hier meer informatie en het oplossen van de bron! De bekende gaming en distributieplatform Steam werd in 2003 opgericht terug door Valve. Met de Steam downloaden van een verscheidenheid van verschillende video games kunnen kopen voor de PC, maar ook ontwikkelaars kunnen hun eigen creaties er aan te bieden. De games die werden gekocht via het netwerk, maar kan alleen worden afgespeeld als er een verbinding met het internet en Steam-netwerk is. Dit is vooral vervelend voor alle spelers bij geen verbinding met het Steam-netwerk mogelijk is. Kan geen verbinding maken met het netwerk mogelijk Steam

Kan geen verbinding maken met het netwerk mogelijk Steam: wat te doen?

Connectiviteit problemen met Steam zijn heel gewoon in het algemeen. Echter, er zijn een aantal dingen die gebruikers uit te voeren en kan controleren of de verbinding uiteindelijk kan worden hersteld. Wat kunnen spelers als er geen verbinding met het Steam-netwerk mogelijk is, de volgende instructies in detail uitleggen.

Dus Steam verloopt vlot

Steam installeert, wordt een Windows-computer met Windows XP, Vista, 7 of 8, plus een 1 GHz processor vereist. Daarnaast wordt 512 MB RAM aanbevolen. Mac-gebruikers moeten gebruiken en ten minste ook Mac OS X 10.6.3 beschikken over 1 GB vrije ruimte op de harde schijf. is vooral belangrijk voor Steam ook een snelle breedband internetverbinding.

De verbinding is hersteld

Echter, voordat het starten van de werkelijke problemen oplossen, moet worden beoordeeld op de Steam server site als de Steam-servers zijn nu online. Als ze online zijn, kunt u de beoordeling beginnen. Geen verbinding maken met Steam netwerkserver mogelijk 1&# 46; stap: Vaak afhankelijk verbindingsproblemen op stoom met de router bij elkaar. Daarom kan het helpen om de router te verwijderen en sluit de pc aan op de modem. 2&# 46; stap: Kan ook interfereert met een firewall die is geïnstalleerd, wordt de software Steam. De firewall kan binnenkort worden uitgeschakeld om Steam te starten en te controleren of dit de bron van fouten. De firewall moet dan opnieuw worden geactiveerd. 3&# 46; stap: Virussen, Trojaanse paarden en spyware kan problemen veroorzaken met Steam veroorzaken. Een actuele virusscanner dat de harde schijf controleert kan kwaadaardige software te detecteren. 4&# 46; stap: In sommige gevallen is het helpt ook als je modem en router in het kort uit het stopcontact worden gescheiden. Soms vereisen een reboot apparaten om ze te laten werken zoals gewoonlijk.