Plague Inc. Cheats, helpen vanaf het begin in de uitroeiing van de mensheid, is er niet. nu leren onder welke voorwaarden u te bedriegen modes ontgrendeld en verspreid infecties.

Noch voor de Android-versie of voor de Plaag Inc. Evolved downloaden dat de strategie spel neemt op de PC, bedrog is bekend dat ze gaan voor nieuwe gebruikers bij de hand. Echter, er zijn zogenaamde cheat modi, die kan worden geactiveerd nadat aan bepaalde voorwaarden voldoen. Wat zijn ze en wat men nog helpt om succesvol te infecteren de wereld laten zien de volgende tips.

Plague Inc. Cheats

Zo Plague Inc. cheats ontgrendeld

Iedereen die de eindtijd simulatiespel ooit heeft gegokt met alle ziekteverwekkers en verschillende strategieën die reeds door het toeval over misschien liep: Dus er zijn een paar cheats die kan worden ontgrendeld als de gamer heeft al laten zien dat hij een goede strateeg. Een voorwaarde voor de activering van speciale functies voor het eerst te hebben afgerond alle acht standaard plagen onder de Brutal moeilijkheidsgraad. Als aan deze voorwaarde wordt voldaan, 6 pest Inc. ontgrendeld bedriegers hun werkingswijze worden hieronder toegelicht:

 • (1) verborgen PlageAlle regeringen zwijgen vingers - niemand zal optreden tegen een blootgesteld ziekte.

 • (2) oneindige Plage: Hier, de gebruiker begint met 2000 punten DNS. Met deze voorwaarden, zoals elke ziekteverwekker met succes kan worden verspreid in de wereld ook.

 • (3) immuun PlageOverheden zijn druk in verharder onderzoek, maar stoppen allemaal op een niveau van 99 procent.

 • (4) willekeurige stam: Deze cheat mode, de gamer heeft te vertrouwen op zijn geluk. Het begint hier met vijf willekeurige ontwikkelingen.

 • (5) mix Master: Deze modus is vergelijkbaar in sommige weide aan het toeval romp, omdat hier alle ontwikkelingen zijn enorm gemengd puinhoop.

 • (6) Turbo stam: Hier kan de gebruiker slaat de eerste stap en beginnen bij het punt waar de start land klaar is besmet 100 procent.

Plague Inc. Cheats Necroa virus

De laatste drie Plague Inc. cheats zijn toegevoegd met de release van versie 1.8.1. Die zeker zorgen voor meer variatie en spanning, als de eerste drie. is voor alle cheats tegelijkertijd de Necroa virus ontgrendeld.wenkHet kan niet twee cheat modi op hetzelfde moment, maar Slechts één geactiveerd zijn.

Strategie tips om de cheat modi te bereiken

Wie heeft de voorwaarden voor de bovenstaande cheats eerste vervullen, misschien kan zijn strategie te brengen voor succes met deze tips.

 • Als beginnend land te kiezen een eiland, omdat deze gebieden zijn moeilijk te infecteren. Bijvoorbeeld, Nieuw-Zeeland, Madagascar, Groenland of IJsland.

Plague Inc. Cheats Thuisland

 • Nog armer of ontwikkelingslanden met een grote bevolkingsdichtheid, maar het gebrek aan netwerken voor de gezondheidszorg zijn een goede keuze voor de start. Dit omvat bijvoorbeeld, India.

 • Investeer wat DNA punten te versnellen van de infectie. Zo kunnen mutaties worden geïnduceerd, die op hun beurt te voorkomen helende agent staking.

 • Houd altijd een oog op de trends en ontwikkelingen; observeren nieuws, acties van overheden en onderzoeksprestaties voor genezing middel.

Plague Inc. Cheats Nieuws

 • Als er een risico dat het virus wordt gedetecteerd, niet krimpen voor de ziekteverwekker downgrade soms.

 • brengen bubbels te barsten en dus punten verdienen

Aandacht voor deze tips en leidt een goed doordachte strategie, kunt u de wereld te infecteren zonder Plague Inc. cheats.