Annuleren Flixbus Alzo zal men gaan op de ticket 2023

Annuleren Flixbus Alzo zal men gaan op de ticket

De reisplannen hebben ineens veranderd? Wie zijn ticket Annuleren Flixbus willen, kunnen dit doen zonder problemen. Of u nu terug te krijgen zijn geld en hoe het werkt – lees hier!

De Fernbusunternehmen biedt dagelijks ongeveer 10.000 directe verbindingen in dit land en in Europa. Niet alleen vanwege de betrouwbaarheid en de goede prijs-kwaliteit verhouding, de leverancier zo populair is. De boeking en het beheer van tickets is zeer gebruiksvriendelijk – vooral over het downloaden van de app Flixbus.

Annuleren Flixbusannuleren van een ticket bij Flixbus eenvoudig mogelijk

Annuleren ticket bij Flixbus en omboeken

Wilt u een ticket te annuleren, omdat u uw reis kan beginnen, Flixbus biedt verschillende opties. Toch kan niet worden uitbetaald in de volle prijs je kijkt. Hieronder zullen we meer te praten over de voorwaarden en procedures voor intrekking en wijziging.

Annuleren ticket: Wat is belangrijk?

Allereerst: Annuleringen op Flixbus zijn over het algemeen mogelijk. Wie wil er kosteloos te annuleren, maar krijgt “slechts” een bon in het bedrag van de gekochte tickets voor andere reizen. zodat het geld niet zomaar kan worden uitbetaald. Alle belangrijke feiten over de annulering op een rijtje:

Tot Wanneer?: Gelukkig, kunnen gebruikers zeer korte termijn en spontaan te annuleren hun ticket bij Flixbus. Tot 15 minuten voor vertrek van de bus, kan dit worden gedaan.

Waar?De annulering kan worden gedaan via een reisbureau of ticket winkel of u inlogt online.

Flixbus annuleren onlinemaken annulering van tickets online

  Annuleren Flixbus Alzo zal men gaan op de ticket

couponHet krediet is geldig voor 12 maanden, nadat deze de voucher. Het kan gebruikt worden voor een of meer reizen totdat de som is opgebruikt.

uitzondering: Uitgesloten van annuleringen tickets die al zijn gekocht met een coupon. Wie annuleert dit soort reizen moeten accepteren dat vervalt de reservering.

terugbetaling: Een terugbetaling is niet volledig uitgesloten, maar het heeft zijn prijs. Bij het betalen van 15 euro per passagier in rekening gebracht als annuleringskosten. Voor kleine trips die je moet voorkomen dat het betalen lieve en neem het krediet, weinig anders overblijft aan het eind.

Omboeken van Flixbus ritten

Degenen die willen dezelfde scores op een andere reis bij annulering gaat als volgt:

  • Eerst moet de gebruiker moet kruisen-controleren of de alternatieve aandrijving nog beschikbaar is.
  • Dan kan hij het kaartje – Het maken van Flixbus – hetzij bij het reisbureau, op een ticket winkel of online. Wie wil dit online te doen, ga naar deze pagina. Hij geeft reserveringsnummer en e-mail of naam. Selecteer nu het juiste station en bevestig de operatie.

Flixbus annuleren Inloggenopgeven voor annuleringsbevestiging-nummer en e-mail

  • De gebruiker ontvangt dan een credit
  • Dit kan worden gebruikt voor het omboeken. Tot slot ontvangt de gebruiker een nieuwe boekingsbevestiging met een nieuwe boeking nummer. Als de prijs van een kaartje lager is, wordt het evenwicht in stand gehouden als een krediet en kan worden gebruikt voor de volgende aankoop ticket. Als het krediet lager is, moet de gebruiker extra te betalen het verschil.
map