een Inwisselen coupon Flixbus aan, zijn er drie varianten: In de winkels of samenwerkende reisbureaus, op de website of via de app. leren hoe je een reservering te maken via voucher!

De handigste manier om de coupon te verlossen is zeker de website of door het downloaden van de Flixbus app op de telefoon. Beide zijn zeer duidelijk en gebruiksvriendelijk ontwerp, dus echt niets mis kan gaan.

FAQ op de site om Flixbus voucher

Na opening van de website van Flixbus, wordt het gewenste station eerst geselecteerd. Voor dit beginpunt en de bestemming, datum van de reis en het aantal mensen die reizen zijn gewoon ingevoerd en klikte search link. Nu zijn alle mogelijke data zijn opgenomen, en waarvoor nog plaatsen beschikbaar. Heeft u een geschikte aandrijving en kiest de optie Place Book verschijnt aan de rechterkant van de website van de kar. Een van de belangrijkste data, het veld coupon inwisselen, waarbij de coupon code is ingevoerd. Nu is het bedrag van de cheque zal worden afgetrokken van het totale bedrag van de reservering.

Inwisselen coupon FlixbusOp de website om een ​​voucher Flixbus verlossen.

gebruik maken van een voucher met de Flixbus app

In principe is de procedure met de app is vergelijkbaar met de site. Nadat de applicatie is gestart, kiest u een bestemming en de gewenste reis te boeken. Voordat reservering kunt u de bon Flixbus in de mobiele applicatie te verlossen. Hiervoor wordt de code in het overeenkomende veld ingevoerd en bevestigd met Tip optie hier inwisselen. Naar aanleiding van de reis kan worden geboekt. Als je de app te gebruiken, is het ticket door de manier waarop niet te worden afgedrukt, maar die dient als een ticket QR code kan de buschauffeur op het scherm van uw smartphone weergegeven.

Inwisselen lokaal bij het reisbureau of het centrale busstation winkel voucher

U kunt zijn voucher, zelfs op de site. Momenteel zijn er ongeveer 5000 reisbureaus, die samenwerken met de reisaanbieder. Er zijn ook zeven ZOB winkels in deze steden:

  • Berlijn: Messedamm 2-4 (openingstijden: ma - zo 6:30-11:00)
  • DresdenFriedrich-List-Platz 2 (openingstijden: ma - vr 6:30-20:30, za - zo 6:30-21:30)
  • HamburgAdenauer Allee 78 (openingstijden: ma - zo 6:00-10:00)
  • HannoverHamburger Allee 21 (openingstijden: ma - zo 8:00-20:00)
  • München: Hackerbrücke 4 (openingstijden: ma - zo 6:30-23:30)
  • Neurenberg: Kate Strobel-Straße 4 (openingstijden: Maandag - Zondag 10:00-19:00)
  • Praag: Uan Florenc, Křižíkova 2110 / 2b (openingstijden: ma - zo 7:00-19:00)

Opmerkingen over de vouchers:

Ook als u wilt vouchers inwisselen voor geannuleerde reizen, elk bedrijf kan op dit moment alleen inwisselen één coupon Flixbus. Een contante betaling van het bedrag van de voucher wordt niet door de provider toegekend.