Threema Symbolen: Dit zijn hun betekenissen

Threema Symbolen: Dit zijn hun betekenissen

Wie is ingeschakeld voor de privacy op de beveiligde Messenger, geconfronteerd met nieuwe personages. Wat threema symbolen bedoel hier worden verduidelijkt. Maak nu slim en begin te chatten!

Wie wil om zeker te weten dat na talloze Ausspäh- en opslaggeheugen schandalen zijn eigen gegevens, weer nieuws, de threema Android moet toepassing te downloaden. De opdrachtgever biedt end-to-end encryptie, die het onmogelijk maakt voor anderen om gegevens te onderscheppen en meelezen. Bovendien, de boodschapper belooft niet om klantgegevens te verzamelen en biedt verder interessante beveiligingsfuncties. Met de umsatteln komt een aanpassingsperiode aan de gebruiker: Nieuw design, andere functies en nieuwe iconen.

threema symbolenU wilt weten wat de verschillende threema betekenen? (Afbeelding: Screenshot threema / Redactie)

De betekenis van de symbolen threema

Wie was op een korte-berichtendienst al eens, kent de belangrijkste kenmerken. Toch zijn er tussen opdrachtgevers, afhankelijk van de functies een paar verschillen. In het bijzonder threema een beetje vallen uit karakter, omdat de focus ligt op de beveiliging van gegevens en dienovereenkomstig andere methoden en functies toe te passen. Dit beïnvloedt sommige gevallen ook de gebruikte threema symbolen. Eerder iedereen die op de buis was, wordt hier gehouden aan wow effect.

Envelop in lichtgrijs

Dit symbool geeft aan dat een bericht wordt verzonden. Dat wil zeggen, werd het geschreven bericht verzonden door de gebruiker en is momenteel op reis naar de server. Normaal gesproken krijgt de gebruiker de grijze brief, of helemaal niet, alleen heel kort gezien. Als het pictogram is echter persistent en nog steeds aanwezig is, is dit een teken van problemen met de verbinding. Zodra deze zijn verwijderd, wordt het bericht verzonden. Noot voor iOS-gebruikers: De app moet open zijn voordat het bericht verlaat de “wachtrij”.

Envelop in Black

De brief is een bevestiging dat het bericht is verzonden. Maar strikt genomen, is het nog steeds de server en wacht op de levering. De ontvanger werd op de hoogte onder bepaalde omstandigheden met een push-bericht.

Threema Symbolen Betekenis(Afbeelding: Screenshot threema / Redactie)

Open brief met pijl

Iedereen die dit icoon threema ziet in zijn boodschap, nu weet dat het is betekend, wordt dus bereikt de ontvanger. Als de ontvanger wordt de leesbevestiging geactiveerd, heeft het bericht niet gelezen. Als de leesbevestiging uitgeschakeld, kunt u er niets over te zeggen. Opmerking voor iOS-apparaten: Om technische redenen zal de open brief verschijnt pas threema is geopend; mits de leesbevestiging actief.

blauw oog

Het symbool is de leesbevestiging. De gebruiker krijgt het verschijnt alleen wanneer deze functie is ingeschakeld bij de ontvanger.

Rood uitroepteken

Zoals te zien is op de kleur van het pictogram, dit is geen goed teken. Het geeft aan dat het verzenden van het bericht is mislukt. Redenen hiervoor zijn onder andere de verstoring van een upload of server problemen. Om een ​​nieuwe poging van het verzenden, heeft de gebruiker lang de juiste boodschap te tikken starten. doorsturen, door de ontvanger opnieuw te selecteren zal verschijnen op Android-apparaten. Op de iPhone verschijnt Probeer opnieuw.

Een groen vinkje

In tegenstelling tot andere boodschappers het vinkje is niet voor het verzenden van berichten. Dit symbool wordt actief getriggerd door de ontvanger. Hij tikt lang voor het bericht en selecteer Bevestigen. Hij vertelt de afzender dat hij het bericht heeft gelezen en ga akkoord met de stelling.

Threema symbolen Berichten(Afbeelding: Screenshot threema / Redactie)

Symbolen in threema voor Veiligheid

Toevoeging aan de personages tijdens het verzenden en ontvangen van berichten, de chat client heeft andere threema symbolen. Van deze symbolen, zijn er drie stukken die zijn om informatie te verstrekken over hoe beveiligde communicatie met de beller.

Beveiliging Niveau 1: Een rode stip

Dit niveau geeft aan dat de veiligheid is niet erg hoog. In principe betekent dit dat de beller niet werd gevonden in uw eigen adresboek, waardoor nauwkeurige verificatie is nog in behandeling.

Threema Symbolen Veiligheid(Afbeelding: Screenshot threema / Redactie)

Beveiliging Niveau 2: Twee oranje stippen

Deze twee punten worden vaak gezien bij veel gebruikers. Het symbool geeft aan dat de contactpersoon in het adresboek is gelegen en bijbehorende informatie, zoals telefoonnummer of e-mail bevestigd door de threema server. Een last minute onzekerheid dat het geen betrekking heeft op de juiste contactpersoon, blijft.

Beveiliging Niveau 3: Drie groene stippen

Van de threema symbolen voor veiligheid van dit teken geeft een onberispelijke veiligheid. Net als groene displays op andere gebieden, dat alles in orde is, kan worden aangenomen, zelfs terwijl geconfronteerd. De stippen verschijnen overigens alleen als één van de publieke sleutel van het contact met het scannen van de QR-codes heeft bevestigd.

map