Kan de threema profielfoto in de Android-smartphone wijzigen?

Kan de threema profielfoto in de Android-smartphone wijzigen?

Voor de threema profielfoto is er geen centrale locatie aan de Messenger-service. leren hoe u foto’s profiel nog niet worden veranderd!

Onder de boden, heeft threema Android bewezen beroep kritisch ten aanzien van gegevensbeveiliging. Dit is voornamelijk te wijten aan hoge encryptie. Bovendien hoeft de provider niet redden persoonlijke gegevens op de servers. In tegenstelling tot veel communicatiediensten, is er geen publieke profiel en dus ook geen Threema Avatar, die zichtbaar is voor alle gebruikers. Toch kunnen gebruikers de boodschapper foto’s te zien naast hun naam in hun chats.

Waar komt de threema profielfoto van?

Zoals hierboven vermeld, is er geen persoonlijke of niet-versleutelde gegevens die zijn opgeslagen op de servers threema. Alle informatie die kan worden gezien in de communicatietoepassing afkomstig uit eigen smartphone. Wanneer u de app te installeren, de Lijst met contactpersonen op uw smartphone gesynchroniseerd met de informatie in de app zijn. In dergelijke gevallen naast de naam het beeld dat men zich heeft toegekend aan de persoon verschijnt. Deze synchronisatie is optioneel. Threema Avatar maken en de verschijning van een profiel is aan de ontvanger. Zelfs de lijst met contactpersonen in groeps-chat kijkt naar elke deelnemer verschillend.

Waarom geen afbeelding profiel doe wat contacten op threema?

De belangrijkste eis voor een threema profiel foto is het bestaan ​​van een overeenkomstige record met een bijbehorende afbeelding in de Contacten-app op uw smartphone. Als er geen beeld is in verband met deze ingang, kan er geen beeld profiel worden gegenereerd. In sommige gevallen worden verschillende contacten gebruikt voor de Messenger. Bijvoorbeeld kan een abonnee worden opgeslagen, bijvoorbeeld met het mobiele telefoonnummer in het telefoonboek, dat niet in verbinding staat met de threema ID. Deze ID’s zijn niet gebonden aan mobiele telefoonnummers, wat problemen bij contact synchronisatie kan veroorzaken. Soms worden verschillende schrijfwijzen van de naam of afkorting gebruikt in de toepassing. Zonder telefoonnummer en / of e-mail adres, de telefoon kan niet goed worden toegewezen en de threema profielfoto blijft leeg deze inzendingen. Als de telefoon lijst van smartphones zijn een vermelding, de ene threema te worden geassocieerd met contact, kunnen ze handmatig met elkaar verbonden informatie Android apparaten zijn. De functie van contacten wordt uitgevoerd samenvoegen in de juiste toepassing. Threema image profiellink Om uw eigen profielfoto in de Messenger-app wijzigen, moet de informatie in de I-entry smartphone worden gewijzigd. Dit heeft echter geen invloed op de persoonlijke verschijning met andere gebruikers de communicatiedienst.

profielfoto op threema kan verschillend worden ingesteld?

Een foto kan alleen worden ingesteld via de synchronisatie met bestaande contacten op uw smartphone. Wie wil er niet om verbinding te maken met echte contacten op zijn telefoon, de versleutelde gegevens voor beveiligingsdoeleinden, zal moeten leven met een boodschapper zonder profielfoto’s.

map