Threema niet werken? Hier is een doos!

Threema niet werken? Hier is een doos!

Threema niet werken? Zo krijg je de beveiligde crypto Messenger weer te lopen. We verraden de meest voorkomende problemen en hoe ze kunnen worden opgelost. meer informatie hier & verder teksten!

Ongeveer 3,5 miljoen mensen hebben ervoor gekozen om threema download. Maar volgens de overname van WhatsApp door Facebook, de gebruiker nummers zijn in een mum van tijd verdubbeld. De Messenger is momenteel beschouwd als een van de veiligste mobiele instant messenger.

Threema niet werkenThreema niet werken? Met onze tips om de crypto Messenger achterover te leunen op de rails!

Threema niet en de berichten komen niet aan.

Een probleem dat blijft komen is de transfer van de berichten. Vooral als grotere bijlagen, zoals foto’s worden verzonden, kunnen er vertragingen in de transmissie. Remedy is het moeilijk om dit te verhelpen. Het werd echter gemeld in forums dat de berichten sneller verzonden zou worden als de zender en ontvanger zijn aangesloten op de WLAN. Anders is het motto: wees geduldig en hulpdiensten Images & Stuur Co. via e-mail of delen op een wolk. Als de berichten niet aankomen bij de ontvanger, zelfs na enige tijd van de patiënt wachten, die als gevolg van overbelaste servers kunnen zijn. Hier kunnen gebruikers controleren of dit moment is er een storing. Normaal gesproken, zo’n korte tijd – meestal slechts een paar minuten – vast.

Geen contactpersonen in de lijst?

Threema werkt niet goed bij het bekijken van de contacten? Net als bij WhatsApp lijst met contactpersonen is slechts één keer per dag bijgewerkt. Wie heeft er een nieuw contact toegevoegd, deze update kan ook handmatig worden gedaan. Hiervoor moet de lijst met contactpersonen naar beneden worden getrokken en vrijgegeven. Zodat de contacten worden gesynchroniseerd werken, heeft ook de mogelijkheid van de persoonlijke levenssfeer zijn ingeschakeld in de instellingen van de app. Wie noemt een iPhone zijn eigen moet de toegang tot de Messenger-contactpersonen toe te kennen. De optie om te vinden in de systeeminstellingen onder de bescherming punt data. Hier is het punt heeft contacten en de mogelijkheid om beurt threema activeren genoemd te worden. Als dit niet lukt, kan de oorzaak inconsistenties in de details zijn. In dit geval, een kort onderzoek van de gegevens waarmee de betrokkene hun ID heeft gekoppeld helpt.

Als al het andere faalt: Deze tips werken!

Ondanks pogingen: threema niet werken? Dan is er het noodplan hier:

  1. Als er een probleem is met de telefoon of de Internet-verbinding door het testen van andere apps die een verbinding nodig.
  2. Eventueel kan de verbinding (mobiele data of WLAN) losgekoppeld en weer.
  3. Door het opnieuw opstarten van de smartphone kleiner systeem fouten kunnen worden gecorrigeerd indien nodig.
  4. Is er een update voor de app? Dan moet deze worden geïnstalleerd.
  5. Als laatste optie kan de app verwijderde en opnieuw gespeeld op het apparaat. Echter, zodat alle gegevens verloren gaan, die niet vooraf werden beveiligd via back-up.

Degenen die nog niet de crypto Messenger niet gebruikt, maar zou willen proberen, leer je in deze clip, hoe het opzetten van threema:

map