threema kosten verwarren nieuwe gebruikers, maar de veilige Messenger is goedkoper dan de concurrentie op de lange termijn. Hier vindt u hoeveel hij werkelijk kosten!

Omdat steeds meer luide kritiek op de beveiliging van gegevens verschillende messenger interesse in gecodeerde communicatie toeneemt. Sommige leveranciers hebben daarom gericht op het verzenden van gecodeerde berichten. Stiftung Warentest heeft verschillende diensten getest en kwam tot de angstaanjagende conclusie: Alleen threema geldt voor de bescherming van gegevens als kritiekloos, tal van andere diensten werden geclassificeerd als zeer kritisch. Of threema op Apple-apparaten of threema voor Android, de app is veilig op alle apparaten en eenvoudig te installeren.

Threema installatiekosten

De Boodschapper van Zwitserland garanties complete end-to-end encryptie van alle verzonden gegevens. Echter, bij het installeren van de boodschapper, in tegenstelling tot veel concurrenten, niet gratis. Op het eerste gezicht vreselijk de threema kosten sommige gebruikers uit, terwijl de encryptie kunstenaar is allesbehalve duur. threema kosten De app is beschikbaar in verschillende winkels, maar kost in alle gevallen minder dan 2 euro. Link gebruikers betalen twee Zwitserse frank voor het bestand, zodat variëren de kosten van threema, afhankelijk van de wisselkoers om het bereik van 1,65 euro. In de Play Store voor Android, de app tegen de vaste prijs van 1,60 euro. Eigenaars van Apple-apparaten iets meer betalen, wordt de aanvraag geprijsd op 1,79 euro iTunes. dit zijn Prijzen die nog aanvaardbaar zijn, zelfs voor een klein budget. De kostprijs is een eenmalige aankoop bedrag. Er zijn geen jaarlijkse kosten die zich voordoen op alle WhatsApp gebruikers vanaf het tweede jaar. In deze zin, om eenvoudig permanent communiceren met threema. Een ding moet worden opgemerkt: Hoewel de werkelijke het verzenden van berichten met de boodschapper is gratis, maar de Service gebruikt voor gegevensoverdracht, de Internet-verbinding de inrichting. Zodat anderen Kosten verbruikte datavolume voordoen. Dit zal echter afhangen van de omstandigheden van de mobiele telefoon contract en zou worden gemaakt in geval van twijfel met alle VoIP-providers.

Zijn er extra kosten voor de herinstallatie van threema?

Maar wat gebeurt er als u verwijdert de app per ongeluk de telefoon of switch te resetten naar een smartphone met een ander besturingssysteem? In de eerste twee gevallen, de re-installatie van de Messenger is gratis. Als de app via iTunes gekocht staat met dezelfde Apple ID voor gratis klaar om te installeren. Hetzelfde geldt voor gebruikers die zijn gekomen om threema via de Google Play Store. Hier moet alleen dezelfde Google-account worden gebruikt. Zelfs Android eigenaren die de aanvraag rechtstreeks door de fabrikant hebben, kunnen de boodschapper met de bestaande licentiesleutel weer vrij te installeren. Meer threema kost slechts bij het schakelen tussen Android en iOS. De besturingssystemen verwijst hij de aanvraag uit verschillende bronnen en tot nu toe geen cross-zakelijke klant identificatie is vastgesteld, maar dat mag niet iedereen zetten tegen die prijs.