synchroniseren van contacten threema: Je moet weten

Wie wil haar threema contacten moeten gaan in de instellingen van zijn smartphones te synchroniseren. Onder de juiste omstandigheden lassensich chatpartner in het mobiele apparaat correct toe te wijzen.

Gebruikers hechten groot belang aan de bescherming van gegevens en privacy kan de Messenger downloaden en chatten threema afluisteren. De dienst maakt gebruik van een geavanceerde end-to-end encryptie, die is geclassificeerd als niet-kritische data beveiliging van de Stiftung Warentest. Om de privacy te beschermen geen automatische matching tussen het eigen adresboek en andere gebruikers van de app zal ook worden uitgevoerd. Waardoor het mogelijk handinstelling synchroniseren threema contacten in de smartphone.

Threema Sync Contacten - de voorwaarden

De Messenger-app gebruikt om één specifiek gemaakt voor de service-ID te identificeren. Door deze registratie proces, geen automatische overdracht van gebruikersgegevens gebruikt om de server plaatsvindt. Zo kan threema contacten synchroniseren, moet deze overdracht uitdrukkelijk worden overeengekomen.

Hiervoor is de app is voorzien van een corresponderende vinkje ligt in de persoonlijke levenssfeer. Bovendien moet de boodschapper toepassing in de privacy-instellingen van de smartphone worden toegestaan, toegang tot contacten in de telefoon.

Als deze instellingen zijn gemaakt, kan de synchronisatie van de gegevens worden gestart. Hiervoor is de app disposable versleutelde e-mail adressen en telefoonnummers verzonden naar de server en vergelijkt deze zonder buffering met overgedragen gebruikersdata uit.

synchroniseren van contacten threema

Redenen voor mislukte Contact Sync

Als gebruikers die de Messenger-app gebruiken niet wordt weergegeven, zelfs na synchronisatie, kan verschillende redenen hebben.Ten eerste, de synchronisatie van gegevens gebeurt alleen elke 24 uur aangeboden. Als het relatief nieuwe gebruiker, zet ze soms een dag te laat in de lijst met contactpersonen.

Als het contact niet wordt gevonden, zelfs na enkele dagen, de vermelding in het adresboek is waar in veel gevallen met de contactpersoon overeenkomst in verband met de threema ID. Het is even waarschijnlijk dat de desbetreffende gebruiker de lijst met contactpersonen synchronisatie niet toelaat via de server.

Threema contacten synchroniseren instellingen

contacten handmatig samenvoegen threema

Indien, ondanks de juiste instellingen kan niet threema contacten te synchroniseren, kunt u handmatig toewijzen aan het juiste adres boek inzendingen.

  1. Eerst ga je naar de Contacten-app op uw smartphone.
  2. Hier wordt door de overeenkomstige gegevens geselecteerd in het adresboek.
  3. In het menu, is afhankelijk van het besturingssysteem, samenvoegen contacten of koppeling contacten geselecteerd.
  4. selecteer het threema contact komt met het overeenkomstige threema ID en bevestigt de werking met ok.

Via deze link vindt uitsluitend plaats op het mobiele apparaat en wordt niet doorgegeven aan de server van de Boodschappers. Dit stelt gebruikers in staat om orde te scheppen in hun contactgegevens en de privacy van andere gebruikers wordt niet beïnvloed.

map