Bon Voyage, volle kracht vooruit, en daar ga je - hier is het meest populair Railway Games en simulatoren beschikbaar als gratis download en online games.

De meest populaire spoorweg games en simulatoren

Leisure treinbestuurders pas op! We hebben de beste spoor spelletjes geselecteerd. Onder hen is een remake van de economische simulatie Railroad Tycoon, samen met de variant Transport Tycoon. Daarnaast zijn er diverse veeleisende spoor simulaties, zoals de Freight Train Simulator en het treinstation zeer realistisch gehouden lokken. Naast deze titels, kan de naam trein spel dragen nauwelijks serieus, is ook aan de hand van de drie-dimensionaal model spoorweg simulatie Regel het Rail. Bijzonder realistische treinreizen belofte Loksim 3D en Zusi trein simulatoren. Bon Voyage!

Zusi trein simulatoren Download

Hobby werknemers worden toegestaan ​​om te zitten op Zusi trein simulatoren in de cabine van een virtuele locomotief. Dit is een zeer realistische simulatie van operationele processen op de Duitse spoorwegen, in de echte spoor routes uit te voeren. In de huidige versie van de baan simulator wordt aangevuld met een rijschool wijze toegelicht tijdens rijgedrag en signalen.

Loksim 3D Download

De gratis machinisten rijden simulatie voor spoorweg fans Loksim3D het maken van routes, het spoor auto's en taxi's voor detail. De spoorweg liefhebber kan actief worden als een treinbestuurder op echte en fictieve spoorbaan en de gewenste tracks en stuurcabines opladen los van de site van de fabrikant. De chauffeurs werken in de kleinste details illustreert: Zelfs details zoals weersomstandigheden en zichtbaarheid worden beschouwd.

Freight Train Simulator Download

De Freight Train Simulator biedt de gebruikers bijzonder realistische replica's van oude spoorwegen. Totz geavanceerde grafische vertegenwoordigt geen bijzonder hoge eisen van de spoorweg op de computer. Zelfs op oudere notebooks Train Simulator ziet er goed uit.

Goederenvervoer per spoor Train Simulator Games(Afbeelding: Freight Train Simulator / Editor)

downloaden OpenTTD

In deze trein spel is een kloon van de legendarische Transport Tycoon Deluxe. Clone in dit geval echter op geen enkele manier betekent dat maakt het minder leuk! Integendeel. Dankzij de multiplayer-modus, tot maar liefst 255 spelers samen spelen. Daarnaast werd de spoorlijn spel verlengd voor gratis met veel extra bouwmogelijkheden.

Railway spellen OpenTTD(Foto: OpenTTD / Redactie)

Rail Nation Download

Rail Nation is een browser spel. Net als bij de originele Railroad Tycoon, is het de taak van de speler om een ​​spoorweg bedrijf op te bouwen. Dit betekent dat u altijd over de nieuwste locomotieven op de rails. Het geheel vindt plaats op een niet-echte kaart met 50 steden en meer dan 1.000 bedrijven.

Railway spellen Rail Nation(Foto: Rail Nation / Redactie)

Regel het Rail Download

Regel het Rail is zonder twijfel een speciale trein spel voor de liefhebbers van modeltreinen, want hier is om zijn eigen miniatuur spoorweg te bouwen, met inbegrip van landschappen en gebouwen. de inleiding van het spel door geprefabriceerde delen wordt vergemakkelijkt.Railway spelletjes Regel het Rail(Afbeelding: Regel het Rail / Redactie)

downloaden Simutrans

Ook deze rail spel voor de PC bekend titels als Railroad Tycoon en Transport Tycoon gemodelleerd. De taak van de speler is om te stijgen met bekwame gedrag voor krachtige locomotief ondernemers. Dit omvat bijvoorbeeld de aanleg van transportnetwerken, alsmede het gebruik van verschillende vervoermiddelen op geschikte plaatsen.

Railway spellen Simutrans(Foto: Simutrans / Redactie)

SteamPower1830 downloaden

De spoorweg SteamPower1830 is beschikbaar als een browser spel voor de PC en als app voor Windows 8 of Windows 8.1. Het spel loopt heel soepel over het algemeen, dankzij de opslag van de scores en andere gegevens op het Windows Azure-servers. Daarom kunt u blijven spelen zonder problemen op de tablet op de pc gestart games. taak van de speler is om geleidelijk een succesvolle spoorwegondernemingen op, te beginnen vanaf het NS Land: Engeland.

Railway spellen SteamPower1830(Foto: SteamPower1830 / Redactie)

Treinstation Download

Ook het treinstation is een van de meest populaire spellen Railway. Hier begint de gebruiker met een mini-station, waaronder een stoomlocomotief en twee wagons. Geld wordt verdiend door het vervoer van goederen en personen en kunnen bouwen op deze manier geleidelijk aan zijn eigen spoorweg imperium.

Trein Games treinstation(Afbeelding: Train Station / Redactie)