Promo code Pokémon GO! Dus kom je gratis items!

Promo code Pokémon GO! Dus kom je gratis items!

met de Promo code van Pokémon GO Niantic weg veel items. Meer informatie over de actie codes, cash lezen in gratis extra’s en meer kansen krijgen van zeldzame monsters!

“Vul uw promotiecode.” Tot nu toe was echter niet duidelijk waar u de codes en wat kan krijgen: Al enige tijd de Pokémon Go app of game te updaten de optie promo’s met het verzoek kan worden gevonden na het downloaden in de winkel daarvoor verkregen.

Promo code Pokémon GOHier is de promo code Pokémon GO kan worden eingegben. (Foto: Niantic / Redactie)

Alle feiten: De Promo-code voor Pokémon GO

  • Momenteel is de optie voor de promotiecode op apparaten met Android beschikbaar is.
  • Momenteel zijn er geen functionerende code.
  • Deze functie waarschijnlijk niet zal worden ingevoerd pas kunnen worden ingewisseld onder iOS code.
  • Indien nodig kan dit worden gedaan door middel van een website – het beoefend Niantic ten minste aan de Pokémon GO voorganger Ingress.
  • Tot nu toe is het nog steeds onduidelijk wanneer het de eerste promo code Pokémon GO zal zijn.
  • Het is ook onduidelijk of items voor het spel (lucky eieren, rook, ei incubators, Lockmodule, Poké Balls, bessen of een grotere zak) of avatar (hoeden, brillen, kettingen, tops, rugzakken, handschoenen, riemen, schoenen, enz. .) zal worden vrijgegeven voor de codes.
  • echter, is de kans groot dat een promotiecode legendarische pocket monster kan worden verdiend, zijn vrij klein.
  • Evenzo is het nog niet duidelijk hoe helemaal om de code te krijgen. Vermoedelijk kunnen ze worden ontvangen of de aankoop van specifieke producten die ze geplaatst op specifieke acties, bijvoorbeeld in de sociale media.

De ontwikkelaars van Niantic maken het zo spannend en houden het geheim rond de promo code. Echter, een ding is zeker, namelijk hoe de code in te wisselen.

Bijvoorbeeld, kunnen de codes in het spel inwisselen

Eenmaal daar, de eerste werkende code, moet u ze invoeren in het spel. Hiervoor opent u de opties (in de kaart onder het pictogram van de pokéballs) en hier de winkel. Nu moet je tot op de bodem te scrollen, naar het tekstvak. Hier is de promo code wordt vervolgens aangegaan voor Pokémon GO. Als de juiste input krijgen spelers bijgeschreven op hun rekening een overeenkomstig bericht en teruggekocht functie.

Codes, die momenteel op twijfelachtige sites in overvloed, u kunt laten veilig links: ze niet gewoon werken. Hoewel deze codes te oordelen ook geen kwaad – zoals het geval was met de hacks en cheats kunnen zijn, maar je verspilde nutteloos zijn tijd kon doorbrengen met de jacht op Pokémon of het ontvetten van PokéStops.

map