zwak Stuur Pokémon en sterke snel ontwikkelt: Deze strategie gemaakt op basis van zijn monsters het perfecte team voor de uitdagende gevechten in de arena's!

Na het downloaden van de Pokémon GO app meestal duurt het niet lang duren heel veel normale Pokémon te hebben verzameld. Pidgey, Rattefatz of Spearow er bijna op elke hoek. Om het te ontwikkelen, elke coach, vereist echter een bepaald aantal snoepjes. Helaas, een soort van monster voorkeur eigen snoep, dus je moet een aantal manier te verzamelen om deze naar het volgende niveau te brengen.

Stuur Pokémon en het verzamelen van snoep

In Pokémon kan GO ook stof de felbegeerde snoep door het sturen van de dieren naar de professor. ongeacht het stadium van ontwikkeling, KP of WP - je krijgt een zoete Druppels adres van elke Pokémon. Daarom moeten de dieren met een laag niveau van ontwikkeling en lage WP mogelijk worden opgeofferd. Dus, eerst te openen in de Pokémon GO overzicht van de reeds vastgelegde monsters en selecteert de gewenste kopie. Wie wil een Pokémon te sturen moet nu scroll naar beneden. Hier is de optie Verzenden. Na een bevestiging prompt nog steeds wordt weergegeven, of de Pokémon echt moet worden verzonden onherroepelijk. Als u Ja hier kiest, het bijbehorende monster uit het overzicht en de speler verdwijnt krijgt een snoepje.

Stuur PokémonStuur Pokémon en contant geld in snoep.

Het instellen van de juiste filter

Natuurlijk moet u sturen alleen de zwakste Pokémon. Om een ​​zo eenvoudig mogelijke identificeren geschikte filters kan worden ingesteld in het overzicht. De vastgelegde monsters kunnen worden bereid door het Fonds Date, Favorite, nummer binnen de index, sorteert de namen of de punten wedstrijd. Vooral de laatste optie is interessant hier zo snel kunt kiezen uit de zwakste of sterkste Pokémon dankzij deze filter. U moet ook ervoor zorgen dat u sturen alleen Pokémon, en waarvan de wijze je genoeg hebt. Een monster dat ooit werd gevangen, kan veilig blijven in de collectie.

Pokémon send selectieDus u filteren de zwakste Pokémon.

Tip: Gerichte punten door het gebruik van lucky eieren

Wie heeft dat samen verzamelde een aantal snoepjes, moet de ontwikkeling van Pokémon gerichte plannen. Ten eerste moet alleen de sterkste monsters verder worden ontwikkeld. Dankzij de inspanningen van geluk eieren ook de score van ten minste 500 EP kan worden verdubbeld. Het is dus aan te raden om zijn snoep op te slaan en vervolgens naar de kleine monsters op de volgende evolutie te tillen tijdens het gebruik van dergelijke ei. Zo is in het bijzonder efficiënt zo'n ei als u verblijft in de buurt van één of meer Pokéstops actieve Lockmodul, omdat de punten voor nieuw gevangen monsters en een bezoek aan de haltes krijgen dan een dubbele punten.