Pokémon Go eitjes komen zonder een meter te lopen

Pokémon Go eitjes komen zonder een meter te lopen

Pokémon Go eieren zijn eigenzinnige dingen. Om ze te broeden, nog veel moet worden verplaatst. Hardy alleen dat het doen van de app aan zijn behoeften en de batterij sterft in doodsangst. Maar niet met deze trucs!

Na het downloaden van de app Pokémon Go spelers kunnen vangen van de kleine monsters niet alleen Pokeballs, maar ze ook te fokken. De eieren die nodig zijn voor deze kan worden gevonden in de zogenaamde speler Pokéstopps of kopen in de winkel. Naar aanleiding van de uitgekomen monsters moeten worden uitgebroed, in incubators, die hun “energie” putten uit de laatste kilometers. Makkelijker gezegd dan gedaan, omdat het spel moet zijn ingeschakeld als je kilometers te schrobben. So far, so good, de app zou niet de absolute killer voor elke batterij.

luik Pokémon Go eieren zonder beweging

Echter, de eieren worden uitgebroed zonder zijn kont te verhogen van de bank af. Met deze trucs, de app eet nog steeds de batterij al, maar de eitjes handig vlak bij een lokale stopcontact. Ondertussen lijken meer en meer gekke manieren waarop de broedmachines kan worden misleid:

1. De platenspeler

Wie noemt een draaitafel zijn eigen, kan deze toekomstige luik maken Pokémon Go eieren. Dazulegen smartphone met open app op de schotel en laat het met 33 slagen (LP) run.

Pokémon Go eierenkan gemakkelijk uitkomen van de draaitafel de Pokémon Go eieren. (Foto: pixabay)

2. De fiets

Wie niet over een platenspeler, kan zijn smartphone klemmen en tussen de spaken van zijn fiets, zet het op het stuur en zadel en draai van de bank het wiel. Als alternatief kunt u gewoon langzaam fietsen, het is te snel, in feite niet ten gunste van de kilometers.

3. Staubsaugerroboter

Houder van een stofzuiger robot lijken meer om naar de meer comfortabele mensen behoren. De investering in de auto housekeeping maakt nu ook het uitkomen van de betaalde eieren. Doe gewoon je smartphone op de stofzuiger en laat het aan de beweging.

4. Opslag

Toegegeven, niet in de buurt van een stopcontact thuis, maar nog steeds met de optie om de smartphone via de mobiele telefoon auto-oplader in leven te krijgen. Nou is het natuurlijk onzin om speciaal te rijden voor het uitkomen van de Pokémon Go eieren in een file. Toch moet je eigenlijk start de app tijdens de spits en in de stop & Stadsverkeer op zijn minst een paar meter te nemen.

Tip: Wie wil er met andere gamers direct in het spel, dat is Messenger voor Pokémon GO app naar beneden voor de rest van het downloaden van het hart spreken. De tool is gebaseerd op de locatiegegevens andere spelers in de directe omgeving en kunt u eenvoudig in contact met hen te krijgen en te delen via sms.

map