Wie zijn Verwijder Pokémon Go Account en het spel opnieuw zou beginnen, dit kan niet direct vanuit de app, maar mag alleen omslachtig toegang tot een contactformulier. We laten zien hoe gamers te resetten hun Pokémon Go-account en opnieuw maken. meer informatie hier!

Vul een online formulier en verwijder Pokémon Go Account

Pokémon Go beweegt met de slimme combinatie van echte en virtuele werelden momenteel miljoen gebruikers in zijn ban. Zelfs Duitsland wordt overspoeld door Pokémon hype. Wie wil teams na de Pokémon Go app downloaden, niet wijzigen, of kies een nieuwe Pokémon rekening moet zijn Pokémon Go account te verwijderen.

Verwijder Pokémon Go AccountZelfs voor een verandering van het team, moet de speler zijn Pokémon Go account te verwijderen. (Foto: Niantic Labs / Redactie)

Om de Pokémon Go rekening terug te betalen en het spel opnieuw op te starten, is het noodzakelijk een contact formulier in te vullen van Niantic Labs. Deze speler moet worden, wel twee keer bedenken als hij deze zet ook zijn complete wedstrijd en verliest alle gevangen Pokémon en de verzamelde Pokécoins. Degenen die nog willen de rekening te resetten en opnieuw maken, de website van de ontwikkelaar Niantic Labs noemt en klikt er om ons te contacteren in het tweede deel. De fabrikant maakt op deze pagina expliciet op wijzen dat Pokémon Go accountverwijdering niet ongedaan kan worden gemaakt, en de eigen Pokémon Go bijnaam kan niet opnieuw worden gebruikt.

De Pokémon Go rekening wordt permanent verwijderd

Als u nog steeds op contact met ons op, ziet een vorm die is getiteld een verzoek in te dienen. Onder andere de spelers doen om zijn e-mail adres, zijn Pokémon Go Nick en een onderwerp samen met rechtvaardiging. Nu klikt hij op alle vier de selectievakjes en worden bediend vanaf de submit knop, om het account onherroepelijk te brengen in het eeuwige digitale jachtvelden. Met de vier vakjes voor de speler bevestigd dat hij begreep dat de verwijdering is onherroepelijk, dat de Pokémon Go profiel en alle bijbehorende gegevens permanent worden verwijderd en kan worden gebruikt geen tijd meer dat e-mailadres en bijnaam. Wie heeft genoeg van de Pokémonjagd en wil een nieuw account aan te maken, verwijdert u ook de app van hun smartphone of tablet.

Pokémon Go Account verwijderen FormPer vakje, de speler bevestigd dat hij alles begrepen. (Foto: Niantic Labs / Redactie)

Verander Pokémon gaat Team: Is dat mogelijk?

Nog een tip: Het heeft geen zin om de specifieke boekhouding te verwijderen, alleen maar omdat je wilt naar een andere starter Pokémon hebben. De situatie is anders in trefwoord "team veranderingen": Veel spelers vragen zich af deze dagen, omdat ze de Pokémon Go Team kan veranderen. Ten eerste, ja, de gamer kan kiezen tussen de gele, blauwe en rode team.

In de huidige versie van Pokémon Go, is het nog niet mogelijk is, helaas, naar een ander kamp te vechten. Daarom alleen de gelegenheid om zelf Pokémon Go account is momenteel nog steeds te verwijderen en een nieuwe als de speler wil om van team te veranderen. Het nadeel is bekend: dat Hij verliest zijn hele spel en kan niet langer gebruik maken van de gebruikersnaam.