Pokémon GO Kaart: Gemakkelijk om zeldzame Pokémon te vinden!

Pokémon GO Kaart: Gemakkelijk om zeldzame Pokémon te vinden!

Met een Pokémon GO Kaart ziet de gamer, waar de wandeling die Pokémon, en kunnen deze in een ongecompliceerde manier vast te leggen. Sommige ijverige fans hebben sinds Pokémon GO vervaardigde kaarten die de exacte plaats te onthullen waar de kleine monsters in de buurt. We tonen u de beste Pokémon Tracker op te sporen de zeer zeldzame exemplaren!

Pokémon GO Kaart: Per Pokémon Tracker vinden begeerde Monster

Met een Pokémon Go Kaart van de spelers brengen naar de Pokémon Go App Download precies te weten waar deze wezens zijn. Helaas, de Pokémon GO app zelf heeft slechts zeer oppervlakkig in de kaart om de plaatsen terug en de positionering functie in de Apps niet blijken zeer betrouwbaar. Zelfs de voetstappen pictogram dat zal laten zien hoe ver een Pokémon weg is geen grote hulp bij het Pokémon jagen.

Pokémon GO KaartWe tonen de top Pokémon Tracker voor de jacht op zeldzame monsters.

Rare capture Pokémon met de PokéVision Web App

De PokéVision web app biedt hulp en ondersteuning aan te vangen en snel zeldzame Pokémon, dus niet alleen Pidgey, Weedle en Rattata schreeuwde. Gamers kunnen daardoor begrijpen in real time, waar het verbergen van de kleine monsters. Pokévision toont een live-kaart van de hele wereld op die veel Pokémon kan worden gezien.

Pokémon GO Kaart PokéVisionPokéVision toont in real-time, waar welke Pokémon zijn.

De Pokévision app is gebaseerd op de API van de Spelen en presenteert real-time gegevens naar de Pokémon in de omgeving. Registratie is niet verplicht. Gewoon geef de gewenste locatie en laat die kleine monsters rondspringen in de buurt. Zodat je weet of het echt de moeite waard om er naartoe te gaan om te jagen. Echter, het monster zoeken lijkt te werken in sommige gebieden veel betrouwbaarder dan anderen.

Pokémapper: Samen, de Pokémon jagers zijn sterk

Als verdere hulp eiken Pokémon Go Kaart Pokémapper kan worden aanbevolen om te helpen bij de jacht en om zeldzame Pokémon te grijpen. De meest voorkomende soorten lopen voortdurend bekend over de weg, maar de meest begeerde Pokémon maken zich schaars. Pokémapper shows te kijken naar welke punten de gamer om fret uit de mooie exemplaren tussen Pokémon. Hier zijn andere Pokémon jager om te helpen. Iedere gamer kan zijn ontdekking locaties in te voeren in een kaart van de wereld en dus de spelers elkaar ondersteunen.

Pokémon GO Kaart PokémapperIn Pokémapper symboliseren gekleurde stippen de plaatsen op de Pokémon GO Map.

De bediening is eenvoudig. Klik gewoon op het vergrootglas om de zoekfunctie te krijgen. De speler komt in de naam van de gewenste Pokémon, zoals Dragonite of Mewtwo. Onmiddellijk op het Pokémon-kaart GO gekleurde stippen dat de plaatsen te illustreren. De Pokémapper Web App helaas is er alleen in het Engels, maar dit is geen probleem, omdat vindt u meer dan afbeeldingen van Pokémon, ondanks de ongebruikelijke naam van de bijbehorende monsters gemakkelijk.

Pokémon GO Kaart BerlijnBelonen Pokémon plaatsen in de regio Berlijn.

map