Nieuwe Pokémon GO Feature: kiezen companion Pokémon

Pokémon GO gamers kan zelfs de gewenste toekomst Kies metgezel Pokémon. Berichten over de komst binnenkort maatje functie, de fabrikant Niantic sinds bevestigd na vindingrijk fans deze Buddy Pokémon werking van de Pokémon GO bron geïdentificeerd had gemaakt.

Kies metgezel Pokémon: Favoriete Pokémon als een constante metgezel

Wat is nu met de Pokémon GO Buddy Pokémon over? Met de buddy-functie, kunnen gamers hun favoriete Pokémon downloaden uit zijn collectie aan de lijn, lopen met hem om te gaan en maken het naar eigen constante metgezel in de toekomst na de Pokémon Go app.

Kies metgezel PokémonKies metgezel Pokémon: Welke monster de permanente Buddy zal zijn?

Onder de boodschap van Niantic op "Selecteer Buddy Pokémon" in de oorspronkelijke tekst. De Pokémon GO fabrikant belooft dit unieke beloningen en ervaringen in het spel: "De volgende toevoeging aan Pokémon GO zal Buddy Pokémon. Je zult in staat om uw favoriete Pokémon te halen uit uw collectie aan je vriendenlijst te worden, de openstelling van unieke in-game beloningen en ervaringen. Buddy Pokémon zal verschijnen naast uw coach avatar op je profiel scherm, het toevoegen van nuttige bonussen: zoals het toekennen van Candy voor lopen samen. Zo zult u de mogelijkheid om uw Buddy Pokémon op elk moment veranderen."

Kies metgezel Pokémon BuddySnorlax is hier nu, de nieuwe metgezel Pokémon.

Selecteer de Buddy Pokémon die de gamer begeleidt tijdens het avontuur.

De gamer voorbeeld wordt na de stemmingen voor zijn metgezel Pokémon matching snoepjes, zodra hij een bepaalde lengte van de route is voltooid. Niantic is nog niet bekend wanneer de functie Pokémon Buddy precies beschikbaar zal zijn. Vermoedelijk zal de geplande uitwisseling en maatje fungeert als begin volgende grote update verschijnen.

De metgezel Pokémon kan altijd worden veranderd

De speler kan na Pokémon GO Kies de gewenste favoriet kopiëren en ervoor kiezen om maatje te werken vanuit hun eigen monster collectie. De Companion Pokémon zal voortaan verschijnen in het profiel scherm en ook op de kaart zelf. Volgens de ontwikkelaars, is het niet zo slecht als gamers het benoemen van de verkeerde Pokémon op Buddy, als metgezel Pokémon op elk moment weer kan worden vervangen door een andere in Pokémon GO.

map