kiezen welke Pokémon GO Team: rood, geel of blauw?

die Selecteer Pokémon GO Team? Geconfronteerd met deze vraag gamers nadat ze het hebben gedaan om de Pokémon GO Level 5 We zeggen of Team geel, rood of blauw is de betere keuze en wat spelers moeten absoluut weten voordat het team selectie. Meer over dit hieronder!

Selecteer Pokémon GO Team: Intuïtie, wijsheid en moed?

Intuïtie, wijsheid en durf, dat is de grote vraag bij de beslissing "Pokémon GO: Kies Welk team?" Voor één van de drie teams geel, rood of blauw, moet de speler al snel beslist na de Pokémon Go app download. De teams zijn absoluut identiek zijn met betrekking tot de kracht, macht en kracht, maar alleen in uiterlijk, leiders en mascottes. Dus je hebt in termen van krachten en speelse geen echte voor- of nadelen.

Selecteer Pokémon GO TeamWelk Pokémon GO team selecteren van niveau 5? Bron: The Pokémon Company

Legendarische Flight Pokémon in het embleem van het team

De drie teams dragen elk de top van een legendarische Flight Pokémon. Voor Team Blue, is Artkos voor Team Red Moltres en Zapdos Team Yellow. Het blauwe team wijsheid wordt toegeschreven als eigendom. Het wordt geleid door de onderzoeker Blanche. Tactisch, dit betekent vooral veel geduld in de ontwikkeling van hun eigen Pokémon en het oogsten van Pokéstops en het verzamelen van vele Pokémon de focus te zetten. Aan de andere kant is rood voor moed, kracht en concurrentie. Candela leidt dit team, dat wil in het bijzonder in gevechten in de arena's om uit te blinken. Team Yellow leidde uiteindelijk door Spark en vertrouwt volledig op intuïtie. vooral wordt bevorderd, het talent van je eigen Pokémon om geen onnodige gevechten in het achterhoofd te hebben.

De drie Pokémon GO teams op een rijtje:

  • Intuïtie: Geel, Leider: Spark, mascottes: Zapdos
  • Valor: Rood, leider: Candela, mascottes: Moltres
  • Wijsheid, kleur blauw, leider: Blanche, mascottes: Arktos

Team Blue wordt meestal gekozen

Verrassend is dat de grote verschillen in de keuze van de teams. Blauw leidt significant met meer dan 40 procent, gevolgd door Team Red met net iets meer dan 30 procent. Team Yellow, moet echter tevreden zijn met ongeveer 25 procent. Deze cijfers werden in ieder geval aangekondigd voor de VS en kunnen aanzienlijk verschillen van land tot land.

Selecteer Pokémon GO team distributieTeam Blue heeft de neus vooruit op dit moment voor de leden. Bron: Adobe Digital Insights.

Welk team heb mijn vrienden geselecteerd?

Belangrijker dan de filosofische eigenschappen van de drie teams in kwestie "kiezen welke Pokémon GO team?" Waarschijnlijk behoren tot welke groep je eigen vrienden en collega's in het bijzonder. Ten slotte maakt de meest plezier om te vechten. Daarom onze tip: Vraag Gewoon kijken naar de vrienden van welk team ze hebben gekozen en hen te arena's samen te veroveren en verdedigen.

Pokémon tactiek GO-Tip team kiezen

Een slimme tactiek kunnen zijn, om het team selectie uit de kaart van de omgeving te baseren. Hier, bijvoorbeeld, vele arena om te zien, die werden genomen door Team Red, dan moet je dit team te versterken. omdat het domineert zijn omgeving. Veel spelers zijn ook benieuwd of ze nog steeds het team later kunt wijzigen. Helaas is er niet de mogelijkheid voor Pokémon GO.

map
Adblock
detector