die Pokémon GO kosten zijn er? Zal de app kost u niets? Deze vragen zijn op dit moment nadenken een groot aantal spelers die gaan op Pokémonjagd. We tonen de Pokémon kosten in detail en geven een overzicht van de in-app aankopen voor PokéMünzen. meer informatie nu!

Pokémon GO kosten: PokéMünzen alle wetenswaardigheden en in-app aankopen

De free-to-play game Pokémon GO is voorzien voor vrij gebruik en wordt gefinancierd door middel van in-app aankopen. Spelers zullen dan ook niet worden gevraagd om Pokémon Go App downloaden naar de kassa, maar voordelen kan opleveren voor extra geld te krijgen. Je krijgt zogenaamde PokéMünzen als betaalmiddel te ruilen voor extra items. Over microtransacties de items in-game store zal worden gekocht voor echt geld. Zelfs als het spel is beschikbaar voor gratis, ontwikkelaars en uitgevers Nintendo Niantic verdienen daarom de vergoeding op basis van voorwerpen die je aankoop Game Shop kan optioneel.

Pokémon GO kostenPokémon GO kosten PokéMünzen en in-app aankopen: We toon alle details!

Snelle vooruitgang met de Pokémon in-app aankopen

In elk Pokémon GO kosten voor in-app aankopen, kan de speler doen zonder, omdat het is uitgerust met Pokémon GO met meer dan 50 Poké Balls en rook voldoende volledig aan te trekken en te vangen Pokémon. Degenen die slagen in niveaus of stoppen bij PokéStops wordt ook geleverd met nieuwe items. Het grootste deel van de beschikbare items die u kunt een beperkte vorm dus gewoon pak door te spelen. Toch zijn veel Pokemon jagers gebruik maken van de micro-transacties en in-app aankopen om zo snel mogelijk en effectief vooruit.

Lockduft, rook, Lucky Ei en ei incubator zijn in grote vraag

De betaalde items te brengen in de jacht op wilde Pokémon met Lockduft, rook en Co. een aantal interessante voordelen in het spel. Een deel van de posten die de speler kan kopen in verschillende hoeveelheden en krijgt dit volume korting, evenals voor de Poké Balls. 20 van zulke Pokéballs kost bijvoorbeeld 100 PokéMünzen, op zijn beurt, krijgt de speler voor € 0,99. is er de mega-pakket met 14.500 PokéMünzen voor slechts 100 euro. We zien onder de kostprijs van power-ups, extra items en andere middelen in een oogopslag

Pokémon GO kosten PokéMünzen

 • 100 PokéMünzen: € 0,99
 • 550 PokéMünzen: 4,99 €
 • 1200 PokéMünzen: 9,99 €
 • 2500 PokéMünzen: € 19,99
 • 5200 PokéMünzen: € 39,99
 • 14.500 PokéMünzen: 99,99 €

Deze Pokémon GO Store items de speler kan kopen!

 • 20/100/200 Pokéballs voor 100/460/800 PokéMünzen: Voor het vangen van Pokémon
 • 8/1/25 rook voor 80/500/1250 munten: Voor het aantrekken van Pokémon
 • 08/01/25 Gelukkig Ei voor 80/500/1250 coins: Voor het verdubbelen van de EP 30 minuten
 • 1.8 Lockmodul voor 100/680 munten: Voor het aantrekken van Pokémon naar een Pokéstop
 • 1 broedmachine 150 coins: Voor broedeieren Poké
 • 1 zakje plus voor 200 munten: Bigger Backpack
 • 1 Storage Plus voor 200 munten: het scheppen van meer ruimte en verhoogt de retentie limiet

Pokémon GO kost Shopuitwisseling PokéMünzen tegen premium items

Pokémon GO items is ook beschikbaar als een beloning voor het vervullen van taken

Hoe verder de speler vordert, hoe moeilijker het wordt verwacht dat de taken onder de knie zonder extra items. Dit is om zo veel spelers aan te moedigen om in-app specifieke items kopen met PokéMünzen voor echt geld, zelfs als ze zijn ook beschikbaar als een beloning voor het vervullen van taken met weinig inspanning en vaardigheid.

niet de verkeerde boodschap over Pokémon GO abonnement model niet volgen!

Momenteel achtervolgt een hoax via het net dat het spel binnenkort zal worden opgeladen en gemaakte Pokémon GO kosten ten bedrage van 12,99 euro per maand. Maar het feit is dat op het abonnement model of een nieuwe Pokémon GO prijs, niets is uitgeschakeld en nep e-mails, alsmede een verslag van de satirische pagina De Postilion van het gerucht verantwoordelijk zijn. Wie zal er een e-mail over een toekomstige abonnement model in Pokémon Go krijgen, moeten ze negeren, in plaats van de links die erin zitten, die alleen dienen om de gebruikersgegevens te patchen.