berekenen en Pokémon GO IV op zoek naar de sterkste Pokémon

de berekenen Pokemon GO IV vinden en de sterkste Pokémon: The Secret IV-waarde laat zien welke Pokémon zijn echt sterk. We laten zien hoe gamers snel en gemakkelijk te herkennen, die kan maken dat Pokémon. Leer alles over de Pokémon GO individuele waarden en het niveau van de beste Pokémon!

berekenen en Pokémon GO IV op zoek naar de sterkste Pokémon

Veel spelers vragen zich af na de Pokémon Go app download, dat is de sterkste Pokémon. Om deze vraag correct te beantwoorden, moeten alle waarden worden opgenomen. Elke gamer kent de drie fundamentele waarden voor de aanval, verdediging en uithoudingsvermogen, die kan worden gezien in de Pokedex met elk van de kleine monsters. Er zijn echter ook andere waarden dan "individuele Waarden" kort "IV" worden genoemd.

Dat de standaardwaarden voor aanval, verdediging en uithoudingsvermogen op enige Pokémon identiek zijn, kan de IV-waarden aanzienlijk variëren. Met een IV calculator kunnen ze worden berekend op een eenvoudige wijze. Het vertelt over geavanceerde Pokémon spelers die gevangen de Pokémon heeft de beste vooruitzichten om de top te komen.

berekenen Pokemon GO IVrekenen met de IV Calculator geheime Pokemon GO Individual Values. (Foto: Poké Assistant / Redactie)

Snelle bepaling van Pokémon GO Individuele Waarden

Elke Pokémon heeft een specifieke IV waarde die in eerste instantie geen betekenis heeft, maar het is belangrijk in de hogere rondes en geavanceerde Pokémon jagers en trainers. De individuele waarde en de drie bonus waarden zijn niet te vinden in de app zelf. Er is ook geen verband met de grootte of het gewicht van de Pokémon. De bepaling van de Pokémon GO Individual Values ​​is nuttig om te beslissen, bijvoorbeeld, waarvoor hun eigen Pokémon gamers moet zo veel sterrenstof en snoepjes te kopen om de power-ups uit te putten.

Individuele Waarden als een triple toeslag tussen 0 en 15

Pokemon GO Afzonderlijke waarden kunnen ook worden aangeduid als additief tussen 0 en 15 bij de basiswaarden. Deze lage werkende genetische verschillen zijn heel belangrijk. Zij worden bijvoorbeeld beschreven in de vorm 12/11/14. Degenen die komen in alle drie de gebieden tot 15 bonuspunten, heeft bereikt als Pokémon de hoogst mogelijke kracht.

Pokemon GO IV berekenen van de IV calculator van Poke Assistant

Hoe werkt de Pokémon GO IV precies berekenen? Helpende hand is de IV Calculator van Poké-assistent. Dankzij het kleine gereedschappen, heeft de speler geen zorgen te maken over de complexe formule die van de concurrentie punten (WP), stopcontacten (KP) en stardust kosten berekend. Een percentage geeft na het invoeren van de WP, KP en stardust kosten van een Pokémon IV Calculator, is hoe dicht een Pokémon om de perfecte 100 procent.

De IV computer is alleen in de hogere mate van belangrijkheid

In de lagere niveaus van de IV-waarde van de Pokémon is niet echt relevant. Alleen vanaf level 15 tot 20, het loont om te controleren met de IV calculator die Pokémon moet worden versterkt, met name met power-ups. Over de Pokémon GO Individuele Waarden van gamers kunnen de sterkere Pokémon te kiezen. Bovendien, wie wil zijn Pokémon om kracht te regelen, IV waarde moet de kracht en de aard van de primaire en secundaire aanslagen in het oog naast de Pokémon te behouden.

map
Adblock
detector