Kinox.to Chromecast spelen? Zo kunnen de films en series van controversiële Portals ook streamen op Smart TV's. Lees hier hoe te hebben om stap te gaan voor stap!

Hiervoor moet de film Cast app eerst worden gedownload. De app is een Android-client voor Kinox.to en biedt het complete assortiment van streaming portal voor mobiele apparaten. De tool kan worden gedownload tot een paar maanden op de Play Store, totdat Google keek naar het product nauwkeuriger en gooide uit het assortiment. Over de bovenstaande link, de app is beschikbaar als APK.

gebruiken dankzij de film Cast app Kinox.to Chromecast

Aangezien dit het downloaden van films werpen een APK, moet de beveiligingsinstellingen van het apparaat worden ingesteld voor het installeren van de app. Hier vindt u Onbekende bronnen te vinden, met de installatie van apps van andere winkels kan worden toegestaan ​​op Google Play. Nadat u deze optie is geactiveerd, kan worden geïnstalleerd als elke andere applicatie, de film Cast app.

Kinox.to ChromecastKinox.to en Chromecast kan gebruikt worden na het installeren van de film Cast APK. (Screenshot: Redactie)

Om te kunnen films of series van Kinox.to Chromecast spelen, moet de film cast worden gestart en de gewenste track kan worden geselecteerd. Naar aanleiding van de Chromecast-pictogram kan worden geselecteerd en al streaming vindt plaats op de Smart TV. Onze producten: Stel Google Chromecast uitgelegd weer stap voor stap hoe de verbinding tussen uw telefoon of tablet en slimme TV kan worden gemaakt. Bij de keuze van de titel misschien wel onze fotogalerij helpen naar:

GOOD Horrorfilms: huiveren met niveauregeling

GOOD Horrorfilms: huiveren met niveauregeling

zag er echt goed horror films? Hoe heeft stijl strook splatter plek die nog steeds zorgen voor kippenvel en verhoogde adrenaline!

View Gallery

In aanvulling op de klassiekers van Hitchcock en Polanski is er om een ​​aantal geheimen die je de spreekwoordelijke bloed run koud laten ontdekken. Op dit punt is de strips overigens één ding gemeen met de huidige juridische situatie - want dat echt legaal is niet de Streaming:

Welke juridische gevolgen bedreigen gebruikers van Kinox.to?

Of men maakt gebruik van Kinox.to Chromecast op de Smart TV of direct op de computer via de browser, wettelijk streaming is het niet. Maar er is (nog) goed nieuws: Op dit moment kunnen gebruikers nog steeds profiteren van een juridisch grijs gebied. Aangezien er geen volledige kopie van de titel zal worden gecreëerd bij het streamen, is er geen schending van het auteursrecht op de huidige wet. Momenteel derhalve geen gevallen bekend waarbij gebruikers van Kinox.to werd berispt. De situatie is echter anders, met de exploitanten van dergelijke aanbiedingen uit. Zoals bevestigd begin 2017 een Leipzig rechtbank uitspraak één van Kinox.to operator tot enkele jaren in de gevangenis. Echter, het was hier in aanvulling op de commerciële verspreiding van auteursrechtelijk beschermde werken en de steun voor de computer sabotage. Meer over de juridische situatie onthult de clip van de firma WBS: