Met een paar muisklikken Installeer Cinema Cast APK en na stroom het volledige scala van Kinox.to op smartphone, tablet of via Chromecast SmartTV. hier is hoe het gaat!

Cinema Cast APK is verwijderd uit de Google Play Store al op 22 oktober 2014. Niet geheel zonder reden, want met de client voor Kinox.to u toegang tot auteursrechtelijk beschermde inhoud te hebben. Wie wil naar de nieuwste blockbuster of series op de Smart TV te zien, ondanks juridische twijfels moet app te downloaden voor de APK van de film cast. Maar dat de installatie werkt, een aantal instellingen moeten worden aangepast op het apparaat.

instellingen aan te passen om de film Cast APK installeren

Aangezien het niet in de app is een applicatie die officieel kan worden gedownload van de Google Play Store, heb je de volgende aanpassingen worden gemaakt in de instellingen van het mobiele apparaat voor het downloaden van de APK:

  • Meestal onder de beveiligingsinstellingen van het apparaat, is de optie is onbekende bronnen of onbekende bronnen. Deze moeten worden goedgekeurd door de film Cast APK te installeren.

Nu is alleen de link hierboven worden genoemd en de app is gedownload. Naar aanleiding van het bestand kan worden bijgehouden in een file manager en dubbelklik op de film Cast APK kan worden geïnstalleerd. Na opening van de app, alle inhoud die staan ​​vermeld in Kinox.to geoptimaliseerd kan streamen naar mobiele apparaten.

Installeer Cinema Cast APKAls je Cinema Cast APK te installeren, moet u eerst de beveiliging aan te passen. (Screenshot: Redactie)

Kinox.to op Chromecast

Met de streaming mediaspeler van Google, kunnen alle content achteraf worden gestreamd op tv. Hiervoor moet het afspelen eerst worden gestart op het mobiele apparaat en de Chrome Cast-knop kan worden geselecteerd. Nu al, Game of Thrones te verlaten & Co. genieten van full-size op de Smart TV.

Is het gebruik van de film Cast App legaal?

Als de app veilig, zouden ze zeker beschikbaar Er zijn nog in de officiële Play Store. Omdat ze niet is, kan elke gebruiker daadwerkelijk denken dat streaming via Kinox.to niet volledig legaal kan zijn. Het is waar. Echter, er is op dit moment nog steeds een juridisch vacuüm dat gebruikers van dergelijke of soortgelijke streaming diensten voordelen: Aangezien er geen kopie gemaakt bij het streamen beschikbaar is (ten minste op het moment) geen schending van het auteursrecht. In tegenstelling, is het echter de operatoren die kunnen de volledige kracht van de wet van dergelijke portals voelen. Dus de lange richting Leipzig bevestigde het arrest van het begin van 2017, na een exploitant van Kinox.to geconfronteerd met een gevangenis straf van drie jaar en vier maanden. Het was echter in dit specifieke geval, in aanvulling op de commerciële verspreiding van auteursrechtelijk beschermde werken en de steun voor de computer sabotage. Wat moet echter weten gebruikers die clip de firma WBS onthult: