Process Lasso alternatief: automatisch procesprioriteitklasse

Zelfs met voldoende geheugen Windows opnieuw tot stilstand kan komen. De dader is de onhandige verdeling van prioriteiten proces op Windows. Met de juiste freeware je hier maar om te verbeteren.

Procesprioriteitklasse beïnvloedt de systeembelasting

Elk programma draait op Windows met een specifieke prioriteit, ongeacht of dit de browser, e-mailclient, of mediaspeler. Standaard komt alle niet-systeemprocessen op een normale prioriteit. Meestal is dit proces is geen probleem, maar het kan op het gebied van piekbelasting (ook wanneer de back-up programma start up) naar bokken. Werkwijze Lasso ** verdeelt automatisch verwerkingskracht en prioriteit volgens de regels. In de gratis versie, maar de registratie herinnering bemoeien. Onze alternatieve ** Bill2's Process Manager ook het proces prioriteit te verdelen - en dit alles zonder nagscreen. Wij zorgen voor de procesmanager.

voorrangsregel Set proces

bill2's Process Manager - Regel erstellen

  • Download Bill2's Process Manager (link onder dit bericht) naar beneden, te installeren en te starten. Zelfs als u tijdens de installatie "Engels" de taal hebt gekozen, moet je nog steeds de taal wanneer het menu programma zelf veranderen. Grotere opties, Verander de drop-down menu (linksonder) Engels, wachtte gewoon opnieuw geladen om het programma en klik op OK.

  • Nu maken we een eerste regel voor Firefox. Het is onze wens dat de Mozilla-browser altijd met de hoogste prioriteit wordt uitgevoerd. Begin met Firefox. Als u nog niet geïnstalleerd, kan de browser hier downloaden Mozilla Firefox. Hij wordt vervolgens weergegeven in de lijst met processen. Klik met de rechter muisknop firefox en dan Maak een regel voor dit proces. bill2's Process Manager - Regeleinstellungen

  • Onder het tabblad "normaal venster" activeer de optie set prioriteit en selecteer hoog out. Ga naar het tabblad Geminimaliseerde venster of verborgen proces en hier weer achtereenvolgens op set prioriteit en hoog.

  • Wij zouden ook niet gestoord worden door tooltips. Gewoon activeren van de tab opties en schakel de opties Laat een tooltip niet tonen Wanneer het prioriteit of affiniteit is ingesteld en Laat een tooltip niet tonen Bij de toepassing van automatische prioriteit. Accepteer de instellingen met OK.

vind verborgen processen

Sommige programma's niet onmiddellijk in het proces lijst met Bill2's Process Manager. Het kan de back-up programma dat op een bepaald moment wordt uitgevoerd en draait op de achtergrond zijn. Maar dergelijke processen kunnen automatisch worden geprioriteerd Bill2's Process Manager.

  • Wacht wordt uitgevoerd tot de gewenste taak. bill2's Process Manager - Verstecker Prozess

  • Onder het hoofdvenster "lopende processen" de functies Verborgen processen. Voer een deel van de naam van het proces in de rechterbovenhoek zoekvak.

  • Zodra Bill2's Process Manager zal vinden, klik met de rechter muisknop op het proces en de oproep Maak een regel voor dit proces op. Nu kunt u de tabbladen "normaal venster" en "Geminimaliseerde venster of verborgen proces" geef de gewenste prioriteiten.

  • Schakel elk tabblad optie set prioriteit en bepalen de prioriteit. Accepteer de instellingen met OK. Als het proces is zeer zware belasting van de systeembronnen, zodat u kunt het aantal CPU cores gebruikt met Bill2's Process Manager beperken. Onder de eerder beschreven functie "set prioriteit" de optie set affiniteit en (de) activeren van een aantal CPU-cores. Het programma dan toegangen voorbeeld terugkeren naar de kernen. 1 en 2 Een voorbeeld: De browser gebruikt slechts kern 1, terwijl de backup loopt op de kernen 2,3 en 4. Fig. Aldus stotteren worden geminimaliseerd. Met deze eerste stappen, ben je gekomen een beetje dichter bij jutter systeem. niet verwachten echter dat de instellingen zijn perfect. Afhankelijk van de hoeveelheid RAM-geheugen en het programma gebruik moet je om te experimenteren met de instellingen en vind de optimale balans. Dus het kan zijn dat je nog nodig hebt om een ​​hogere of lagere prioriteit voor een toepassing. Probeer het!

map