Wat zit er achter de Candy Crush Jackpot? Fake of feit - nu meer over de Daily Booster Wheel, de jackpot, cheats en hacks te leren kennen. Elk spel heeft zijn mythen. Wanneer Candy Crush het is zonder Zwiefel van Candy Crush jackpot. Wie heeft niet het spel, kunt u hier downloaden Candy Crush Saga. Dit is een gratis puzzelspel van de video game-ontwikkelaar Koning PLC, ook wel bekend als King.com, die echter, biedt op de in-app aankopen extra functies. Op dit punt komt de Candy Crush jackpot in: Hij op elk van de bekende hoeveelheid van het spel Booster gratis in één klap, die vervolgens worden bijgeschreven op de virtuele rekening. Wat erachter zit, of en hoe de jackpot - over Candy Crush jackpot cheats of hacks - wordt beschreven in de volgende Eden. Candy Crush JackpotThe Candy Crush Jackpot - Fake of feit? (Foto: King.com Ltd./Redaktion) Onder de video bewijs: The Candy Crush jackpot is niet nep!

De feiten over de Candy Crush Jackpot

The Daily Booster Wheel, een soort rad van fortuin, bevat acht velden, waaronder die in het spel bekend als snoep Candy Crush jackpot. Elke speler kan draaien een keer per dag gratis het wiel om een ​​keer per dag de kans om de jackpot te winnen. De Jackpot box bevat niet als voor de andere velden van de Daily Booster Wheels slechts één of twee snoep, maar een grote doos snoep, die kunnen worden gebruikt als een booster in het spel. Met name de jackpot heeft drie Lollipop Hammer, drie kleuren Bommen, drie Jellyfishs, drie gratis switch drie Lucky Candy's en nog veel meer, waarmee u de booster kunt activeren. Afhankelijk Candy verschillende acties zijn mogelijk, zodat bijvoorbeeld speciale treinen of de mogelijkheid om een ​​vrij gekozen Candy-stuk van het bord te verwijderen.

Jackpot is wisselvallig - niet een nep

Veel spelers melden op het net dat de Booster Wheel blijft opvallend vaak in het vak Jackpot. Is de Candy Crush jackpot dus gewoon een mythe of zelfs nep? alleen toegankelijk is voor betalende klanten? Helemaal niet! Want niet een paar gebruikers melden het tegenovergestelde! Een YouTuber geüpload channel "Beat Dat niveau" zijn bewijs video. Meer dan 250.000 keer bekeken, de clip tot nu toe:

Zoals bij elke gokken dus dragen een deel van het spel met hen. Zo kan het gebeuren dat men het veld met de jackpot niet raakt, zelfs na een jaar. En dan twee dagen op een rij. Een gok is een gok is een gok. Hoe dan ook: Een Candy Crush jackpot bedriegen of hack, waarmee je de jackpot is niet bekend tot stand te brengen. Hoewel het wat langer moeten wachten op de jackpot dan de andere - het toeval wil wil dat elke speler zal vroeg of laat barsten. Dit mag echter niet het uiteindelijke doel bij het spelen Candy Crush Saga. Ten slotte is de telescopische van snoep is ook leuk en je kunt de klus te klaren met een beetje geduld en oefening zonder jackpot naar de hogere niveaus te bereiken.