Unlock zonder Facebook vrienden Candy Crush Level

Unlock zonder Facebook vrienden Candy Crush Level

Als u wilt nieuwe Candy Crush Level Unlock, je hebt om te investeren of te vragen zijn vrienden op Facebook dan na het einde van een episode edele goud. Hier is de derde weg!

Sinds de publicatie van de Spelen vier jaar geleden, de Candy Crush Saga Download cijfers zijn recordbrekende. De fascinatie voor de inmiddels meer dan 1000 levels totale spel gaat verder. Immers, die ooit is begonnen met de suikerzoete spel is moeilijk om zich te ontdoen van.

Het geheim versie Candy Crush Level ontgrendelen

Tuurlijk, zelfs met een Free2Play titel, de ontwikkelaars niet willen werken op droog brood en water de volgende wedstrijd, maar ook financieel, of in ieder geval reclame technisch plukken de vruchten van hun arbeid. Dat zijn de twee officiële versies, met de nieuwe Gamer Candy Crush Level kunt ontgrendelen: ofwel met geld of door “intimiderend” zijn Facebook-contacten met een verzoek. Maar er is ook de mogelijkheid om de volgende aflevering te ontgrendelen ongeveer drie quests. Om aan te sluiten op de Facebook-account moet alleen worden onderbroken. Dat is op twee manieren:

  1. De makkelijkste manier is om de internetverbinding te onderbreken. Wanneer u sluit de app en de mobiele optie om de gegevens in de instellingen uit te schakelen. Naar aanleiding van het spel kan worden hernieuwd.
  2. Hiervoor moet het menu Start van Candy Crush Saga worden ingeschakeld. Hier de instelmogelijkheden achter de groene radertjes selecteert u. In het venster dat nu moet scroll helemaal naar beneden en de optie Facebook worden gekozen.

Spelen Quests: terug in het spel nu de derde optie verschijnt. Hier drie niveaus moeten worden gespeeld om de volgende aflevering te ontgrendelen.

Candy Crush Level UnlockCandy Crush Level De derde variant te ontgrendelen," (Screenshot: King.com Ltd./Redaktion)

Nadeel van deze variant en hoe ze te vermijden

Als u wilt, zodat de volgende Candy Crush level te openen, is er een groot nadeel: Tussen de drie worden afgerond quests zijn elk 24 uur wachttijd. Dus spelers moeten dus – wacht u ten minste twee dagen voor de nieuwe episode – zelfs als ze direct de taken aan te pakken. Om dit te omzeilen, is er een oude maar effectieve truc: Het past de systeemtijd. Terwijl spelers krijgen na de klok teruggezet op de juiste tijd aufgebrummt een langere wachttijd voor nieuw leven, maar kan die regelmatig door "aanpassen" Systeem tijd zal geleidelijk worden verlaagd. Hoe het werkt:

  1. Candy Crush dicht
  2. selecteert u de datum en tijd in de systeeminstellingen onder het menu-item Options
  3. Schakel Automatische Datum en tijd: de optie
  4. Pas de datum en tijd om de wachttijd te verkorten
  5. Open Candy Crush Saga en volledig de zoektocht

Candy Crush Level Unlock CheatDus de datum kan worden aangepast door één dag en de volgende quest zal worden ontgrendeld. (Screenshot: Redactie)

map