Candy Crush spelen zonder registratie – het is zo eenvoudig!

Candy Crush spelen zonder registratie – het is zo eenvoudig!

Wie Candy Crush spelen zonder registratie wil de Facebook dwang te omzeilen. We laten zien hoe de snoepjes ontploffen zonder account en kan het niveau onder de knie na level!

Na Candy Crush Saga Download of de opvolgers frisdrank en Jelly Saga, de meeste gebruikers melden zonder erover na te denken, met hun e-mailadres of Facebook-account. Hier, dat is niet absoluut noodzakelijk is.

Zo simpel Candy Crush te spelen zonder registratie

De game-ontwikkelaar King.com heeft haar games voor meerdere platformen ontwikkeld. De games is er een app voor Android of iOS, browser games of als een Facebook-app. De laatste variant kan worden gespeeld, natuurlijk alleen met een overeenkomstige rekening. Als een app of browser kunt u ook gokken zonder registratie Candy Crush echter. Want het moet worden genegeerd in de browser spel, alleen de registratie of inloggen met een geldig e-mailadres in.

Candy Crush spelen zonder registratieCandy Crush spelen zonder registratie: Vind het in uw browser!

In de Apps, kan de verbinding worden verbroken of Facebook op zal worden hersteld. Hiervoor hoeft alleen de groene versnelling worden geselecteerd op het startscherm. en scroll je helemaal naar beneden in het menu, vindt u de optie Afmelden te vinden. de rekeningen werden gescheiden, gebruikers kunnen vinden na het starten van de app, selecteert u Connect direct onder de knop Play!. Echter, King.com biedt veel meer voordelen dan degenen die Candy Crush spelen zonder registratie geregistreerde gebruikers.

Candy Crush zonder registratie spelen FacebookFacebook-verbinding in de app gescheiden.

Voordelen van Facebook applicatie

Het grootste voordeel voor gebruikers die inloggen via Facebook, is de synchronisatie van de saved game op verschillende apparaten. Vooral met de vele niveaus die de Candy Crush games bieden, is het bijna vervelend als je je opnieuw beginnen vanaf nul. Hoewel de scores worden opgeslagen op elk apparaat bij het schakelen tussen tablet en mobiele telefoon met een nieuwe telefoon of moet je opnieuw beginnen. Daarnaast kunnen gebruikers die inloggen met Facebook de hulp van hun vrienden in beslag nemen, bijvoorbeeld om extra levens te krijgen of te ontgrendelen nieuwe afleveringen. Ook die wil om te concurreren met zijn vrienden zijn toevlucht moet nemen tot de toepassing. Allen die Candy Crush spelen zonder toegang tot registratie alleen maar om een ​​algemeen hoge score lijst, wat is er zo opwindend helft dan wanneer gemeten met zijn Facebook-contacten.

  El caramelo Crush Jackpot - Imitación o hecho?

Voordelen van de toepassing in de browser spel

Zijn de opgeslagen op uw smartphone of tablet scores, de gebruikers van browser games hebben om volledig te beginnen vanaf nul elke keer, omdat de vooruitgang niet is opgenomen. Dit is heel vervelend, aangezien het spel echt krijgt gewoon gaan na zijn afstuderen aan entry-level. Als alternatief, kunt u zich aanmelden via Facebook of een geldig e-mailadres in. Zodra dat gebeurd is, kan de uiteindelijke score worden opgeroepen en blijven spelen op de huidige locatie.

Kleur bomexplosie in 2000. Level

Of het nu met of zonder registratie: Legendary 2000 Level Candy Crush nu heeft. In de herfst van 2016 was het tijd CandyCrush2000 is de nieuwe uitdaging van succesvolle games. Wie beheerst het niveau 1999 voordat deze kunnen zich verheugen op een kleur bomexplosie in een klasse. het geheel eruit ziet, de clip onthult:

map