Oneindig veel krijgen Candy Crush Life

De snoepjes van de populaire koning puzzel, gewoon verslavend. Maar al te snel zijn de Candy Crush Life uitgeput. Maar er is een truc voor oneindige levens! truc nu!

Hoewel King.com al talloze spellen sinds de publicatie van de puzzel is bijgevuld, zal het succes van Candy Crush Saga niet scheuren gemakkelijk. Of het nu gaat over de i-device, de Android-smartphone, op Facebook of gewoon in de browser - de snoep waanzin is overal. Met of zonder Download Candy Crush Saga, kan veel gamers zich nauwelijks voorstellen hun vrije tijd zonder Tiffi en Mr. Toffee. Helaas Koning vertraagt ​​het spel door het beperkte aantal levens. Maar met een klein trucje kan juist deze Candy Fun barrière te overwinnen, zodat u rustig kunt oneindig einheimsen vele extra levens.

Candy Crush LifeCandy Crush leven - een oneindig aantal, zou cool zijn, toch? (Foto: King.com Ltd.)

Nieuwe Candy Crush Life: Koop wachten, of truc

Game maker King.com gaat verder met betrekking tot het spel strategie, dit geldt ook voor de behandeling van het leven, een duidelijke lijn. Als het spel voorbij is, zijn er twee mogelijkheden: of de gamer een oefening in geduld, misschien gokt ado een ander spel en wachten op een half uur totdat hij een nieuw leven krijgt. Of hij heeft bereikt in zijn zak en betaalt 0,89 euro per leven. Beide varianten zijn natuurlijk niet optimaal. Vooral kan niet beginnen een grote deal met slechts één leven in de moeilijke niveau. Degenen die niet bereid zijn om geld te nemen in de hand, moet tegen wil en dank te wachten en te zien. Niet per se: Minstens mobiele gebruikers die deze zoete spel te spelen op de iPhone, iPad of Android-apparaat kan bedriegen met een truc en invloed op het aantal Candy Crush leven. Candy Crush leven oneindigOneindige levens, bespaart u wachttijd. (Foto: King.com Ltd.)

Candy Crush is allemaal een kwestie van tijd

Dit is waar de schoen is, omdat de fabrikant dwingt de gamer om te wachten op nieuw leven. Wie wil er niet te wachten, gewoon weer een beetje naar het horloge. Op de Android gewoon Settings selecteren in het menu, klik dan op de datum en tijd. Voor iOS-apparaten, wordt deze functie vinden onder Instellingen en Algemeen. Candy Crush Life TimeDe truc zal worden gemaakt over de tijd van de smartphone. (Screenshot: Redactie)

Nu is de checkbox Automatische datum- & verwijder tijd en handmatig, vooraf de tijd. Om de levensduur rekening volledig te vullen, aan te raden om de klok vooruit een hele dag. Op deze manier, vijf nieuwe Candy Crush leven en snoepjes en zuurstokken kan druk nu weer en worden geschud. Het proces kan worden herhaald naar believen.

De haak op vreemdgaan met de tijd

Theoretisch kan de gebruiker zo vaak als hij wil om te schieten op het moment en dus herhaaldelijk einheimsen nieuwe extra leven. Maar let op: Op een gegeven moment is de tijd moet worden gereset en de wachttijd is het opnieuw geteld. Hoe verder de klok werd teruggedraaid zodat de tijd moet langer wachten na het updaten. Maar als je al weet dat hij niet te komen de volgende dag om te spelen, kan Paulchen Panther veilig kunnen spelen. Bovendien moet niet worden vergeten: de tijd wijzigen van invloed kunnen zijn op andere toepassingen op uw smartphone. Bijvoorbeeld, kan de kalender niet juiste data te tonen.

map