Schakel in-app aankopen Wij verklaren voor Android, iOS & Windows hoe u de dienst te ontgrendelen om gemakkelijk te kopen premium functies of extra's in games!

Schakel in-app aankopen en het gebruik van premium features

In aanvulling op apps die je moet betalen in principe, nu zet veel ontwikkelaars op het zogenaamde freemium model. Hiermee wordt bedoeld dat er een software of app gedownload in principe gratis en kan worden gebruikt in hun basisfuncties gratis. De ontwikkelaars verdienen alleen voor de optionele eigenschappen die kan worden geboekt met de kosten. bijzonder succesvol gebleken, dit concept heeft in mobiele games, met een bepaalde mate in het bouwen van games als Clash of Clans of casual games zoals Candy Crush Saga Download. Hier speciale items, extra levens of effectief donorlading worden aangeboden.

Schakel in-app aankopen op iOS

Voor aankopen in de app op iOS het invoeren van een wachtwoord of Touch ID is verplicht. De prompt kan worden onderbroken voor een maximum van 15 minuten. Van de iPhone 6 of iPhone 6 Plus kan in-app aankopen in plaats van het invoeren van de Apple ID en wachtwoord via Touch ID heeft ingeschakeld. Om dit te doen in iTunes & App Store in de optie Instellingen Touch ID & Code kan worden geselecteerd. Om de aankoop te doen, volgende, mogen alleen kort van de Home-knop worden aangeraakt.

Schakel in-app aankopenIn-app aankopen te schakelen op de iPhone. Afbeeldingen: Apple.

Schakel in-app aankopen op Android

Android de koopoptie in de voorkeuren van de verschillende besturingssystemen is al ingeschakeld. Alleen degenen die hebben pre-geactiveerd het slot op in-app aankopen, struikelt bij het winkelen door het invoeren van een PIN-code, maar die snel kunnen worden gedeactiveerd. Hier is hoe: In de Play Store op het menu icoon voor de instellingen en de vereiste authenticatie optie voor aankopen selecteren. Volg nu de instructies op het scherm en het uitschakelen van het wachtwoord ingevoerd door de verificatie-instelling is ingesteld op Nooit.

In-app aankopen te schakelen AndroidHoe het werkt op het Android-apparaat.

Schakel in-app aankopen op Microsoft

Ook op de Windows Phone je hoeft niet extra te schakelen in-app aankopen. Wie draait op de PIN-code invoeren, maar kan snel af na dit uitschakelen. Voor deze, de instellingen van de Windows Phone winkels zijn open op de drie puntjes aan de onderkant van het scherm. Hier kan de instelling die ongedaan gemaakt worden.

Opmerking over in-app-aankopen

Degenen die willen in-app aankopen mogelijk te maken, moet vooraf om zeker te zijn die toegang hebben tot de juiste gebruikersaccount heeft. De uitgaven alleen met freemium games kunnen snel enorm groeien. De bescherming via PIN-code biedt een geweldige manier om dergelijke financiële risico's te omzeilen. Uiteindelijk is het invoeren van een wachtwoord ook niet een grote hoeveelheid tijd die gebruikers zijn dus gegarandeerd aan de veilige kant en vermijd onaangename verrassingen bij de volgende mobiele telefoonrekening.