Wie een Verkeer Rider Hack zoekopdrachten vindt het op tal van websites. Maar na de download daadwerkelijk vloeien oneindige bronnen op de gaming-account? meer informatie hier!

Binnen korte tijd na de release van Traffic Rider App Download spruit in het netwerk hacks en cheats als paddestoelen. Ze beloven contant geld & Goud, gratis diensten en activering van alle motorfietsen. Maar voorzichtigheid is hier nodig, want in plaats van de beloofde machines zijn beschikbaar dankzij virussen en Trojaanse paarden, de meeste problemen.

Vermeende procedure voor een verkeersovertreding Rider Hack

De hacks werken vaak op hetzelfde principe: Ten eerste moet de Traffic Rider Hack worden gedownload van een van de relevante platforms. Deze belanghebbende partijen moeten selecteert u eerst een ander product, waarachter echter bijna altijd een betaald abonnement verborgen. Registreer je kijkt naar een dergelijk aanbod met zijn mobiele telefoonnummer of vergelijkbare informatie kosten kunnen van toepassing tot 4,99 euro per week. In dat geval kunt u direct toegang hebben tot de in-app aankopen. Immers, zelfs na zo'n dubieuze registratie ontvangt de gebruiker geen software te downloaden.

Verkeer Rider HackDus de deals look die een verkeersovertreding Rider Hack beloven. (Afbeelding: Traffic Rider Hack)

Hoe zit het met het verkeer Rider Cheats?

Op dit moment zijn deze cheats in omloop zijn:

20.000 Cash: HA_VO978bFo5y

60.000 Cash: JK_YFsV6xzkkB

250.000 Cash: HR_Teeq8D5sQT

Double Cash: AI_KvQUFFDqg5

20 gouden munten: EB_qNB95wAZAv

Starter Kit: WG_rm2deSZbmm

Key: OA_K4zCshRMAh

wat een verrassing ... Surprise, Surprise - - alle van hen werken niet Wij hebben de codes en getest. Ongeacht bedreigt gebruikers, die willen voordelen hacks winnen of bedriegt de blokkering van de rekening. Er is dus meer dan één reden om weg te komen van dergelijke aanbiedingen blijven. Ondanks mislukte Traffic Rider Hack moet je niet laten je hoofd hangen. Met deze informatie kunt u volkomen legaal de snelle spel te gaan.

haasten met deze tips aan de top van de hoge score lijst

Eerst een paar zeer algemene tips voor het spel: scores Wie gaan sneller. Elke machine moet worden gereden om de maximumsnelheid - maar ten minste 100 Km / h. Het inhalen moet het mogelijk om snel en dicht bij de verouderde voertuig zijn, omdat we beveiligt waardevolle extra punten. De manier waarop, is er ook, als men zo lang mogelijk verblijft op een rijbaan van de tegenstander.

Verkeer Rider Hack & amp; tipshet verzamelen van juridische bronnen. (Foto: Soner Kara)

Andere manieren om juridische middelen te krijgen is te vinden in de instellingen van het spel. Zo zijn er twee gouden munten als je het spel op Faceboook met Net, de verkoper volgende op Twitter of bekijken van video's te markeren. Bovendien moet de dagelijkse bonus een back-up. Dit verhoogt met elke dag dat je inlogt op een rij en het verzamelen van de bonus. Op de vijfde dag en alle andere twee goudstukken en 3000 geld kan zo veilig zijn.