Wie specifiek op zoek naar een Zoeken eBay-verkopers wilt, kunt u nu gebruik maken van de geavanceerde zoekfunctie van de portal. meer informatie hier en ontdek dealers!

Ondertussen, ongeveer 5% van haar omzet in de Duitse detailhandel via online winkels. Speciaal voor ongebruikelijke elementen de aanbiedingen van de veilinghuizen en speciaalzaken bieden een praktisch alternatief. Koopjesjagers en verzamelaars kunnen gemakkelijk bladeren gelijktijdig in vele winkels en het bezit komen van goedkope rariteiten. Met de eBay Classifieds app kun je zelfs gaan op de smartphone om de digitale vlooienmarkt.Zoeken eBay-verkopersAls u een bepaalde eBay-verkoper te vinden. (Screenshot: eBay / Redactie)Vaak verkopers hebben gespecialiseerde diensten net verzamelaars graag opnieuw en opnieuw gebruiken. Soms is de shopping ervaring is negatief en je wilt specifiek komen aan de dealer.

Zo kunnen zoeken en vinden van een eBay-verkoper

Ten eerste: De online veilingsite eBay en advertenties moeten apart worden behandeld. Hoewel beide Internet platformen behoren tot een bedrijf dat is compleet anders portals met verschillende modi.

Vind een dealer op eBay

waarbij klassieke eBay voor elk lid van een profiel aangemaakt. Het is nogal een uitgebreide toelichting. Aangezien alle financiële transacties worden afgehandeld door eBay, wordt gedetailleerde informatie gegeven aan elke persoon. Beide zijden van de transactie moet voldoen aan bepaalde regels en genieten wettelijke bescherming, het minimaliseren van het risico op fraude. Kopers en verkopers zijn beoordeeld door andere leden en zijn dus gewaarschuwd voor onbetrouwbare leden. Handelaren kunnen hun eigen winkels te openen en ook hun goederen te verdelen. Deze winkels zijn op natuurlijke wijze worden gevonden. Bijgevolg kan gewoon ook specifiek zoeken naar een eBay-verkoper. Hiervoor wordt de website eBay het eerst opgeroepen. Aan de rechterkant van de zoekbalk, achter de knop Zoeken, moet u klikken op de navigatie-punt uitgebreid te zoeken.

eBay-verkopers Uitgebreid(Screenshot: eBay / Redactie)

Een pagina met veel inbreng opties zal verschijnen. Aan de linkerkant van het venster zijn meer filteropties. Hier vindt u een lid onder de leden van de sub-item is geselecteerd. Nu zijn in de zoektocht van de naam van de verkoper, de naam van de winkel of zelfs de e-mail adres Enter. Voordat het zoeken begint, moet een verificatiecode worden ingevoerd.

eBay Postzegels instructies(Screenshot: eBay / Redactie)

In beide ingangen overeenkomende naam en soortgelijke resultaten weergegeven. Als men op zoek is naar een e-mailadres is opgegeven voor de privacy alleen als er een profiel met dit contact informatie is geregistreerd. Meer informatie wordt alleen verstrekt als je in een transactie met de corresponderend lid.

Verkoper Zoeken op eBay Classifieds tevergeefs

De advertenties zijn een digitale vorm van de bekende krantenadvertenties De tweede hand. Alle transacties en verkopen worden direct gesloten tussen individuen en een koper bescherming wordt niet gegeven. Ook hier elke gebruiker moeten zich registreren bij het platform, maar voor een werkend e-mail adres is voldoende. Er is in deze gevallen geen uitgebreide profielen waarin aanvullende gegevens worden opgeslagen. Deze informatie is alleen de administratie en worden niet doorgegeven van het portaal. Alleen de eerste naam en, in sommige gevallen, het telefoonnummer gebruikt om te identificeren. Een masker waarmee u specifiek kunt zoeken in de advertenties voor een bepaald eBay-verkoper, bestaat niet. Een zoektocht leverancier dan de gebruikelijke doos blijft ook niet succesvol.