Wie zijn Verwijder eBay-account wil een aantal hindernissen te overwinnen & een beetje geduld. hier is hoe de beëindiging van het account werkt! De globale veilingplatform weet nu echt iedereen. de kleine, regionale advertentiemarkt worden steeds populairder. Sinds de introductie van de eBay Classifieds app kunnen gebruikers ook op zoek gaan naar de digitale rommelmarkt schatten. Sommige gebruikers hebben zich volledig teruggetrokken uit de veiling basis van online shop, maar weet niet dat ze kunnen verwijderen zonder dat dit invloed Classifieds eBay-account.

eBay-account te verwijderen is niet van toepassing op Classifieds

eBay en eBay-site worden verschillende platformen. In het eerste geval is de wereldwijde online veilinghuis, waarin alle aankopen plaatsvinden anoniem via het platform. Het platform biedt een heg met de verschillende betalingsopties indien de transactie niet goed te nemen. Voor deze service elke verkoper betaalt een vergoeding. Clear Ebay rekening De advertenties zijn echter particuliere of zakelijke online advertenties, waar kopers en verkopers direct via e-mail of telefoon. Vaak worden de voorwerpen in de buurt aangeboden en worden betaald wanneer je pick-up bar. Vooral gezien de cut overeen met de scheepvaart en verkoopkosten op de site worden de meer aangenaam alternatief. Omdat ze zijn gescheiden dekken en veranda's, de gebruikersaccounts, zelfs bij gebruik van dezelfde gegevens, niet met elkaar verbonden.

eBay-account moet worden beëindigd

De schrapping van de eBay-account kan niet worden gemaakt door de klant. Als een gebruiker account definitief zal worden gesloten, het vereist een Annulering in het online formulier. Hier wordt de gebruiker geleid door een aantal vragen, in de hoop dat eventuele problemen kunnen worden opgelost en de rekening blijft. Voorafgaand aan dat, zijn er een aantal punten ter overweging:

  • Je kunt een verwijderd account herstellen
  • Verboden of beperkt accounts kunnen niet worden verwijderd, zolang het probleem niet is opgelost
  • De gebruiker rekening moet worden afgewogenTussen verzending en uiteindelijke extinctie is een ongeveer 60-dagen wachttijd, moet worden gewaarborgd met de dat er geen transacties open blijven.

Dus de eBay-account kan worden verwijderd

1&# 46; stap: In de eerste plaats moet het formulier pagina kan worden benaderd. Er zullen in te loggen als gewoonlijk met de eBay-gebruiker data. Verwijder eBay-account vorm 2&# 46; stap: Daarna moet een reden voor beëindiging worden geselecteerd en bevestigd met Next op het formulier. Nu subcategorieën van de redenen worden weergegeven. Na alternatieve oplossingen aangeboden selecteren. het verzoek tot annulering is nog steeds, niet nodig. Sluit mijn eBay-account te selecteren. 3&# 46; stap: De volgende vorm wordt afgerold onderaan de pagina en zet een vinkje. Alleen dan kan Mijn eBay-account te klikken annuleren. Verwijder eBay-account bevestiging