verwijdert Google crash handler 2023

verwijdert Google crash handler

Ondanks gedeactiveerd datatransmissie, de Google crash handler op vele plaatsen twee keer in de lopende processen in de task manager. Om zich te ontdoen van de twee taken.

Google crash handler en Google Updater

Volgens een vorige pagina in het Google Product Forums Google crash handler mag niet actief tijdens gedeactiveerd datatransmissie zijn. Niettemin, bevindt hij zich in een 32-bits en 64-bits variant van de actieve processen in TaskMan. Uit onderzoek bleek dat de twee processen zijn gerelateerd aan Google Update. Een recente Google support pagina op het onderwerp zegt Google Update kunnen niet afzonderlijk worden verwijderd. Reden genoeg voor ons om te kijken, een beetje meer op de voet. Google Chrome gebruiksstatistieken (niet) te sturen screenshotGoogle processen in de Windows 7 Task Manager screenshot

verwijdert Google crash handler

Of één van de twee taken nu veroorzaakte een systeemcrash, of als je gewoon wilt om te bepalen welke processen worden uitgevoerd op het systeem eigenene – hier zijn de instructies van Gogole crash handler te verwijderen. Op het web, verschillende instructies voor deze procedure, die echter, hebben vooral betrekking op verouderde versies gevonden. In onze lijst met geïnstalleerde programma’s, geen enkel punt gevonden Google-update, het verwijderen zou kunnen zijn. Ook het inschakelen van de twee bijbehorende Windows-services op de Startup Type handmatig heeft niet het gewenste resultaat te brengen – de diensten zijn derhalve "handmatig" gelanceerd door een andere toepassing.

Google Update te beëindigen screenshot1Google Update te beëindigen screenshot2
Echter, het succes gebracht over te schakelen naar de Startup Type invalide. Als kleine veiligheidsmaatregel we vervolgens de bijbehorende uitvoerbare bestanden zijn hernoemd – maar verwijderen brengt zeker hetzelfde effect. De bestanden bevinden zich onder C: \ Program Files (x86) \ Google \ update.

  disinstallare gestione dei crash di Google
map