Wie wil het harde leven vergemakkelijken, zoals een gevangenis directeur kan komen met een paar Gevangenis Architect Cheats erschummeln een voorsprong. Lees hier hoe je dapper passagiers en geld te krijgen!

Reeds de vroegtijdige toegang fase, die is op de markt sinds 2012, zou een grote aanhang rond de gevangenis simulatie monteren. Nu is de volledige versie van Gevangenis Architect downloaden is eindelijk beschikbaar dat zal zeker een aanzienlijke de cirkel uit te breiden. Echter, de single player game structuur wist voordat, om de gebruiker zich te binden - voor talloze uren. Niet wijzigen van een paar cheats natuurlijk niet - maar je kunt in ieder geval grotere veranderingen op dit moment te maken.

Gevangenis Architect cheats voor flagship gevangenissen

Valsspelen in de gevangenis simulator maakt geen gebruik van een extra hulpmiddel toch zijn er speciale commando's die gemakkelijk kunnen worden invoeren in het spel. Valsspelen wordt gedaan door een specifiek bestand te bewerken. Hoe dit eruit ziet in detail, moet bijzondere Gevangenis Architect cheats blijkt uit de presentatie.

Gevangenis Architect Cheats

Let op: We raden een voor het verwerken van het bestand Back-up van het spel of het bijbehorende bestand te creëren. Zo kunt u in het geval dat er iets mis gaat, ga terug naar zijn spel.

Cheat voor oneindige hoeveelheid geld

De speler heeft de mogelijkheid om Gevangenis Architect zo veel geld als hij wil toveren. De stappen zijn als volgt:

 • Of de speler navigeert in het spel via het menu map met opgeslagen of men kijkt voor deze via het volgende pad: C: \ Users \% gebruikersnaam% \ AppData \ Local \ introversie \ Gevangenis Architect \ bespaart.
 • Als de map is gevonden, wordt het geopend met een teksteditor. Door te dubbelklikken op het bestand is een Windows-melding verschijnt dat de opening niet mogelijk is. Vervolgens bevestigde alleen dat men selecteert een programma uit de lijst, waar het een redacteur kan bepalen.

Gevangenis Architect Cheats Editor

 • Om de hoeveelheid geld naar believen veranderen, moet worden gezocht in de balans File. De snelste manier om Ctrl + F gebruiken
 • Nu is de gebruiker het nummer dat achter de balans is opgenomen in elk nummer wordt - afhankelijk van hoeveel geld hij wil; bijv. Balance 1500
 • Als het bestand wordt opgeslagen, gesloten en hernieuwd het spel, de nieuwe monetaire waarde wordt weergegeven.

gratis gevangenis wangedrag

Onder de Gevangenis Architect cheats is er ook een die heel dapper bewoners van de gevangenen die niet eens het woord wangedrag weet maakt. de cheat wordt als volgt geactiveerd:

 • De gebruiker opent eerste weer Slaat file en zoek op het trefwoord EnabledMisconduct.
 • Op het punt waar het eerste gezicht lijkt, moet waar daarbuiten. Dit verandert de gebruiker op false.
 • Opnieuw sla het bestand op en open het spel.

duidelijke vraag naar elektriciteit en water

Deze truc bespaart u een hoop geld. De procedure is vergelijkbaar met andere Gevangenis Architect Cheats:

 • De gebruiker zoekt het bestand voor de termen Bespaart EnabledElectricity en EnabledWater. Beide gebieden zijn standaard ingesteld op true.
 • Hier, de eenvoudige ware weer ingeruild voor verkeerde, opslaan en sluiten bestand.Opmerking: Deze cheat zet na het uitbreken van een brand of ongeregeldheden, opnieuw en opnieuw geeft true.

Alles verkennen en corrigeren van fouten

In Gevangenis Architect, is er een gebied van onderzoek die ook kan worden gemanipuleerd. Slaat het bestand op alle mogelijke onderzoeksgebieden worden vermeld na de woorden BEGIN Research. Na Progress volgt een cijfer. Wie stelt het aan 1.00000, heeft alles onderzocht. De speler moet ook achter zijn aangegaan Gewenst vals.

Daarnaast heeft de speler de kans om fouten ongedaan te maken. Net als bij de andere Gevangenis Architect cheats ook dat bespaart bestand wordt verwerkt.

 • We zijn op zoek naar hun eerste BEGIN sancties. Naast een aantal wordt getoond op punten. Dit zet de speler op 0.00000.
 • Onder hen lijken opnieuw te beginnen Sancties gevolgd door grootte. Dit stelt de gebruiker in staat om 0.
 • Naar aanleiding van dat achter elke extra lijn moet nu worden verwijderd, zelfs tot het einde verschijnt.

Het gebied moet er als volgt uitzien in de file:

Gevangenis Architect Cheats Sancties