Om de geheime bonus level te voeren, moet je verschillende ingrediënten voor de Diablo 3 Hirtenstab. Lees nu hoe u de items te krijgen!

Na Diablo 3 Download de gamer gaat een donkere fantasiewereld, werd 20 jaar na het kwaad versloeg in Sanctuary begint. Naast de talloze levels en missies waardoor elke speler heeft om te vechten, is er een bonus niveau als in het vorige model. Wat was een Kuhlevel in Diablo 2, is nu een pony-niveau of de provincie stemming Bach. Om daar te komen, echter een aantal eisen moet worden voldaan. Onder andere de pastorale medewerkers een belangrijke rol speelt. Wij laten u zien hoe en waar u de bonus niveau in te voeren.

Diablo 3 HirtenstabEenhoorns, teddyberen, regenbogen - en bloed! (Afbeelding: Screenshot Blizzard / Redactie)

Algemene informatie over Diablo 3 oplichter en Pony Level

Om toegang te krijgen tot de bonte wereld van de pony's, teddyberen, eenhoorns en regenboog, moeten gamers voor het eerst in het bezit zijn van de herdersstaf. Hierdoor kan worden bereid volgens verschillende ingrediënten bij de smid. In aanvulling op de herdersstaf moeten andere voorwaarden worden voldaan. Zo moet de gamer hebben Diablo 3 ten minste een keer gespeeld en hebben het geheugen punten uit de vijf acts.

Tip: er zijn slechts één versie van oplichter Diablo 3 herder, die opent in alle moeilijkheidsgraden, de toegangspoort tot de provincie stemming Bach. Een speciale pastorale personeel is niet nodig.

Ingrediënten voor de herdersstaf

Om gebruik te maken een herdersstaf door Smith, worden eerst andere items die nodig zijn.* Black Mushroom* Leoric shin* Host Bell* Rainbow water* Brabbeltaal gem

vind de zwarte schimmel

De zwarte schimmel kan alleen gevonden worden in het eerste niveau van de kathedraal van Tristram in de eerste act. Over de tuin van de kathedraal van de spelers komen het dichtst bij de gewenste locatie. Door de poort komt u in de kathedraal. Wie vindt een schimmel die dit op zich neemt door te klikken.

Aangezien de kerkers willekeurig gegenereerd, kan het zijn dat geen schimmel verkrijgbaar en verschillende pogingen nodig. Hiervoor gewoon het slagveld te verlaten, klik op blijven spelen.

Diablo 3 Hirtenstab Black Mushroom(Afbeelding: Screenshot Blizzard / Redactie)

opnemen Leoric shin

Het tweede punt voor de Diablo 3 oplichter is in de eerste act, het landgoed van Leoric. De Gamer Dus daar gaat en voer deze op de voordeur. De eerste kamer aan de rechterkant is het doel. Er is een open haard, gelegen in de resten van hout logs. Deze klikken en Leoric scheenbeen wordt genomen.

Als de open haard, maar leeg is, zal ook moeten verdere pogingen te volgen door het spel verlaat en opnieuw opgestart.

Diablo 3 Hirtenstab Leoric shin(Afbeelding: Screenshot Blizzard / Redactie)

Aankoop van gastheer Bell

Als gastheer bel van de spelers voor een keer niet van eventuele ongevallen hangt. Alles wat je nodig hebt wat zijn 100.000 goud, omdat het object moet worden aangeschaft. Het kan worden gekocht in het tweede bedrijf van de dealer kruimel. Het loopt haar ook op de bazaar in Caldeum of kamp op de weg.

Diablo 3 oplichter gastheer bell(Afbeelding: Screenshot Blizzard / Redactie)

Voor regenboog water

Het ding met de Rainbow water is bijzonder lastig en vergt veel geduld. Reden: Men moet geluk tweemaal. Eerst moet je toegang tot een bepaalde grot en in deze een bepaalde kist te krijgen moet ook aanwezig zijn. Daarom kan deze stap meer dan tien pogingen kosten.

Ten eerste, de speler de waypoint De oase Dahlgur in het tweede bedrijf en beweegt in het zuidwesten richting. Er moet voldoen aan de handler Zaven The Alchemist, die je moet hen te redden van spoken en fantomen. Zo krijgt de speler toegang tot de grot. In deze mysterieuze kist moet worden gevonden, die kan worden gelokaliseerd in het eerste of tweede niveau. Wie had dubbel geluk, kan regenwater absorberen in zijn inventaris.

Let op: Als de borst is niet de Magnificent borst die aan het einde van de grot vindt telkens.

grijpen wartaal gem

Het laatste punt dat u oplichter drie herderskinderen's nodig hebt voor de Diablo is nog moeilijker te vinden. In het derde bedrijf, moet de speler eerst gaan van waypoint The Bridge of Korsikk naar de velden van de slachting. Duiken er - afhankelijk van geluk - de grotten van vorst of Eisschlaghöhlen op. De voormalige is nodig om het laatste item te krijgen. Na te hebben vastgesteld de grot is voorzien van de zoektocht naar de elite tegenstander Chiltara geduld op de proef weer van de speler. De vijand is zeer zeldzaam, maar je moet om hem te verslaan om de beloning, de brabbeltaal edelsteen te krijgen. Wie hier niet een paar uur nodig hebt, echt geluk!

Diablo 3 Hirtenstab wartaal gem(Afbeelding: Screenshot Blizzard / Redactie)

Smeedijzer plan voor de Diablo 3 Hirtenstab

Als de speler alle items bij elkaar, hij heeft nog steeds de smid smidse nu het plan voor de oplichter te krijgen. Dit plan wordt verkregen door het verslaan van Tyrael voormalige wapenbroeder Izual. De grote strijd wacht in de vierde act achter het vlak van de Zilveren Toren op de speler. Met het plan in zijn zak, moet de gamer nu naar de smid. Tegen de gesmede plan, de vijf items en nog eens 50.000 goud zal hij de herdersstaf vast te stellen. Vervolgens wordt de herdersstaf verpakt in de inventaris.

Diablo 3 Hirtenstab Izual(Afbeelding: Screenshot Blizzard / Redactie)

voer county stemming Bach

In de laatste stap, de speler gaat terug naar de eerste handeling aan het oude ruïnes. Er één moves zuiden om er te komen aan rood-gloeiende rock. Op dit punt, als de Geest van Kuhkönigs die een toegang tot de bonus level verleent verschijnt. De provincie is de schril contrast met de sombere wereld, omdat er verwacht in een kleurrijke omgeving regenboog, pony's en teddyberen. Zodra je de hobbelige weg op de Diablo 3 boef achter je, word je beloond met vele giften hier.

Diablo 3 Hirtenstab Pony Level(Afbeelding: Screenshot Blizzard / Redactie)