Bevorderend om handmatig Spotify los van Facebook kan die registratie mag niet worden uitgevoerd via de Facebook-account uitgevoerd. Als dat zo is, daadwerkelijk helpt alleen de Spotify-ondersteuning. Als alternatief kan men hoogstens verwijderen zijn rekening en het creëren van een ander. Gebruikt het e-mailadres tijdens de registratie, de procedure is veel eenvoudiger. Echter, de ontkoppeling niet - zoals zou worden aangenomen - via Spotify. Wie op zoek is naar de juiste instellingen voor streaming service, tevergeefs. Degenen die willen de streaming muziekdienst 60 dagen lang gratis te testen, kwam hier voor Spotify download voor pc's.

Spotify los van FacebookWie wil Spotify scheiden op Facebook, kan dat doen op FB-instellingen. (Afbeelding: Screenshot Facebook / Redactie)

Spotify op Facebook te scheiden na aanmelding via e-mail

Als je met zijn e-mailadres hebt geregistreerd, kunt u de verbinding met Facebook zelfstandig en zonder ondersteuning Spotify. Daarnaast meldt één op met zijn profiel op Facebook. Rechtsboven ligt naast de items "naam", "Thuis" en "Friends" dark blue-gecodeerde iconen. Arrow zich door te klikken op de meest rechtse opent een drop-down menu. Hier is de "Settings" te selecteren u. er liet al het instellen van de optie in het venster dat wordt geopend. In de volgende stap, selecteert u het menu-item "Apps". U ziet een lijst van alle apps die zijn aangesloten op Facebook te zien. Uit deze lijst Spotify kan worden verwijderd met een paar klikken.

Spotify op Facebook aparte apps(Afbeelding: Screenshot Facebook / Redactie)

Als alternatief kunt u de Spotify toepassing vanuit het zoekvak te bellen. op de goede kant zijn er de persoonlijke instellingen die wil Spotify gebruiken. Hier Spotify kan gemakkelijk blokkeren. kan gemakkelijk worden via deze route Spotify los van Facebook.

Spotify op Facebook afzonderlijke toepassing(Afbeelding: Screenshot Facebook / Redactie)

Ontkoppeling voor een registratie van Spotify via Facebook

Als je met zijn Facebook-account op Spotify hebben geregistreerd en wil nu, bijvoorbeeld, zijn profiel te verwijderen aldaar, zonder op te geven zijn Spotify-account, je moet gaan door de steun. Anders verlies je door deletie van het Facebook-profiel en de toegang tot Spotify. Gewoon schrijven van een e-mail naar [email protected] en leg uit dat u wilt zijn Spotify account nadat schrapping van de Facebook-profiel te houden. De steun dan uitleggen alle verdere stappen en met een beetje geluk u in het bezit van de nieuwe registratie of een gratis proeflidmaatschap voor meer dan twee maanden te krijgen. Het belangrijkste is dat je eindelijk de Facebook-profiel kunt verwijderen na het aansluiten van de omschakeling.

Alternatief: Secure Channels

je wilt niet gaan over de steun, dit kan ook handmatig worden gedaan van de hele procedure. Echter, dit gaat gepaard met een zekere inspanning. Want je moet alle playlists individueel exporteren. Voor dit doel ze gepubliceerd worden in de eerste stap. Zodra u een nieuwe account via e-mailadres hebt gemaakt, kunt u het account oorspronkelijk begonnen met Facebook te volgen en de overdracht van alle openbare afspeellijsten. Daarom is het noodzakelijk om te klikken op een playlist en selecteer de daaropvolgende "gevolgen". Beide methoden hebben het nadeel dat alleen de playlists, maar artiesten of albums niet kan worden geïmporteerd.