De partij gasten komen, maar Spotify start niet? Er snelle hulp voor champagne of bier zijn warm!

Spotify is de onbetwiste leider onder de muziek streaming services. Innovatief, huidige en vrijwel probleemloos, de Zweedse marktleider miljoenen mensen met muziek geleverd. Maar wat als de speler zickt? Meestal alleen de nieuwe installatie helpt; de link naar Spotify's te downloaden is hier.

Spotify start niet - Controleer alle accounts

Eigenlijk Spotify werkt vrijwel probleemloos. Als het programma nog steeds niet kunt starten op uw pc of u geen toegang tot zijn account, in de meeste gevallen is de software moet worden geïnstalleerd. Soms echter, om beperkingen in het gebruik, als u bent vergeten uit te loggen op de computer van een vriend of de werkplek. Om in te halen, moet je alleen de volgende stappen te volgen. Bel gewoon het profiel te beheren en de rekening te selecteren in het menu-item. In het browservenster, wordt het overzicht van de huidige instellingen van de rekening. In het onderste deel van de site, zal de optie overal uitschrijven. deze optie Als u klikt op, is een apparaat dat is geopend op de Spotify - of, ingelogd web-speler, PC of smartphone. Na het opnieuw inloggen, de service moet opnieuw worden gestart.

Spotify start nietBron: Spotify

De klassieker van de foutmeldingen: Connection Issues

Hoewel je ook Spotify in de offline modus kunt gebruiken, maar de streaming-dienst is momenteel meestal aangesloten op het internet op de pc. Als men de zaak en Spotify niet start, moet u verbindingsproblemen of op te lossen uit te sluiten. Vink de status van de verbinding als volgt:

  • De computer wordt opnieuw opgestart
  • Onder het menu Start, in controle en de mogelijkheid om Internet netwerkstatus controleren

Spotify start niet verbinding

Als alles niet werkt: opnieuw installeren

Ondanks Internetverbinding: Spotify zal niet beginnen! Dan helpt alleen opnieuw installeren. Hiervoor moet een paar stappen te volgen:

  1. Spotify mag worden uitgevoerd, eventueel met het dossier van de optie exit selecteren
  2. Verwijdering uitvoeren in het volgende pad: Start -> Configuratiescherm - > programma's -> verwijderen van programma's -> Spotify
  3. Start de computer
  4. downloaden Spotify
  5. installeer Spotify nieuwe

Spotify start niet opnieuwBron: Spotify

Na het opnieuw installeren heb je de nieuwste versie op de computer en de streaming-dienst moet soepel functioneren. Het kan enige tijd duren voordat alle afspeellijsten worden gesynchroniseerd.

Laatste alternatief: de Spotify webplayer

Als de software ondanks al deze maatregelen te zwijgen, dan kunt u als alternatief halen de webplayer. Hier kunt u inloggen met zijn wachtwoord en gebruik van Spotify met bijna volledige functionaliteit - maar alleen met een werkende internetverbinding.

Spotify web speler start nietBron: Spotify