Spotify kosten bieden gebruikers een dilemma. Advertising vervelend, maar die wil vrijwillig betalen van de gratis service? Leer om te zien of het de moeite waard! Spotify is een muziek-streaming-dienst, die beschikbaar is zowel als app voor mobiele apparaten en software voor desktop computers. Gebruikers het installatiebestand van Spotify kan gratis worden gedownload en dan hebben toegang tot meer dan 60 miljoen nummers.

Wat zijn de kosten Spotify?

De aangepaste Internet radio is volkomen legaal en wordt gefinancierd door abonnementen en adverteerders. de Music-service kan worden gebruikt voor gratis, Echter, de gratis aanbieding heeft een aantal beperkingen ten opzichte van de premium versie. Momenteel Spotify Premium is voor 9,99 euro per maand, waarop leerlingen slechts de helft te betalen aangeboden. De account toegang tot alle formaten, zodat er geen afzonderlijke rekeningen moeten worden ingesteld voor de computer thuis en de smartphone. gratis Spotify Gebruikers van mobiele apparaten moeten niet vergeten dat dit is een streaming service. Zonder toegang tot de WIFI hoge dataverbruik kan optreden, in het slechtste geval, komt tot uiting in de volgende gsm-factuur.

Spotify gratis en premium - wat zijn de verschillen?

iedereen met Spotify muziek vrij van de computer hoort voortdurend onderbroken zijn luisterplezier door middel van reclame. Het bereik van vervelende Einspieler van de film reclame bereikt in de richting van de toepassing van de onlangs verschenen albums. De eigen smaak in muziek lijkt geen rol te spelen, omdat klassieke muziek vaak wordt onderbroken door de Duitse rap en metal playlist heeft gastoptredens van popster van de week. Bij de reguliere interval van ongeveer drie nummers te beseffen dat alle commercials kan worden uitgeschakeld voor een toeslag komt. De frequente zelfpromotie heeft principe: De provider maakt het grootste deel van haar inkomsten door middel van betaalde handset en agressieve reclame is hen aan te moedigen om in te schrijven. Gebruikers van mobiele Spotify app zijn niet gebombardeerd met reclame zonder premium account, maar de speler zal alle nummers alleen in de shuffle-instelling opnieuw te spelen. Net voor de liefhebbers goed geregeld kijken dat is een gruwel. Spotify Cost Advertising Als je eenmaal hebt besloten om de kosten Spotify, het elimineren van alle reclame en mobiele apparaten zal de uitgebreide functies van de speler te ontvangen. maakt het ook mogelijk Spotify Premium naar offline modus. Betalende klanten kunnen hun afspeellijsten downloaden als MP3-bestanden en vereisen geen permanente internetverbinding nodig om de nummers af te spelen.

Spotify ad-vrij en vrij zonder premium mogelijk

Wie luistert naar de eerste plaats van de computer met een internetverbinding muziek en wil gewoon de reclame uit te schakelen, kan afzien van de volgende truc om een ​​premium account. Hiervoor opent u de Spotify web speler in de browser met AdBlock, in plaats van in een afzonderlijk programma. Ad blokkeren van aanvallen, zelfs wanneer de streaming service en alle muziek wordt afgespeeld zonder reclameblokken. Helaas is er in de mobiele app geen andere keuze dan de kosten Spotify, als je wilt naar de muziek dienst te gebruiken als een volwaardige speler. Echter, de premium versie gunstiger door de offline-modus voor dure telefoon contracten mobiel. Als u niet zeker weet of de investering de moeite waard is, is het premium abonnement het testen van 30 dagen en dan beslissen.