♬ Met Spotify Family Family & Friends betalen slechts 50%

met Spotify Family kunnen vier anderen te zegenen met een korting van 50 procent gebruikers van premium abonnementen. Leer om het gebruik van deze diensten en welke voordelen het biedt!

Spotify is momenteel een van de meest succesvolle streaming services at all. De gebruiker kan de app selecteren op uw telefoon, de webplayer of na Spotify downloaden op de PC van 30 miljoen nummers.

De voordelen van Spotify Family aanbieding

Om Spotify ad-free te gebruiken en ook in staat zijn om uw favoriete nummers in hoge kwaliteit offline te luisteren, het vereist een premium account. Op het moment dat het abonnement kost 9,99 euro per maand. Met Spotify Familie, kunnen deze kosten worden teruggebracht tot vier andere mensen op vijf euro per premium lidmaatschap. De gebruikers van dit aanbod kan volledig onafhankelijke muziek te horen, het beheren van hun rekening en playlists maken - dus alle voordelen van een betaalde accounts hebben onbeperkt gebruik. De familie term is enigszins misleidend, omdat het aanbod is niet alleen voor familieleden. Toch hebben alle gebruikers moeten hetzelfde adres al geregistreerd bij de service als de eigenaar van het hoofdaccount en. Het maakt niet uit of Spotify is beschikbaar gratis of -pflichtig. Premium accounts moet rechtstreeks geboekt bij de aanbieder en niet via winkels zoals alleen iTunes. Anders moet dit abonnement eerst beëindigd.

Hoe wordt een sub-account hebt gemaakt?

Om een ​​account toe te voegen, een uitnodiging aan de betrokkene moet worden gestuurd. Doe dit door te bellen voor het eerst op het rekeningoverzicht. Hier vindt u onder het menu-item Spotify Family beheren van alle opties rond de concessie. Door te klikken op Uitnodigen en specificeren van de e-mail adres van de persoon kan een nieuw lid van het abonnement worden toegevoegd. Hier vindt u de weg en het vermogen om mensen weer te verwijderen zijn.

Spotify FamilyDe prijzen op Spotify Family; Afbeelding: Spotify

Wie betaalt eigenlijk?

Degenen die besluiten om te profiteren van het aanbod en vrienden of familieleden die zal betalen voor alle uit te nodigen. er zijn als betaalmiddel PayPal, creditcard of betaling via Klarna beschikbaar. De prijzen zijn uitgesplitst naar het aantal leden en worden ingedeeld als volgt:

  • De eigen rekening en een een ander account 14.99 Euro
  • De eigen rekening en twee meer accounts 19,99 euro
  • De eigen rekening en drie meer accounts 24,99 euro
  • De eigen rekening en vier meer accounts 29.99 Euro

Het aanbod is beperkt tot vijf accounts. automatisch met één maand en kunnen op elk gewenst moment voor de volgende maand online worden beëindigd - Het abonnement wordt verlengd - als de normale premium lidmaatschap.

Let op: Als u een uitnodiging lid voor het einde van dit bericht te verwijderen, moet de maandelijkse vergoeding nog worden betaald.

map