Bon of geef Spotify

Bon of geef Spotify

Zichzelf of anderen met een Spotify voucher je gelukkig maken: We hebben alle acties en kortingen in één oogopslag en u vertellen waar sprake is van de Spotify cadeaubonnen!

Of hoorspel chart-topping, als voorlezen bestseller of indie album: Na Spotify Download gebruiker kan kiezen uit honderden titels. Het Zweedse bedrijf is op dit moment de marktleider onder de muziek streaming services – zelfs Apple Music verbleekte in vergelijking (nog) bleek.

Spotify voucher: De kortingen in één oogopslag

De normale prijs voor de advertentie-vrij gebruik van premium accounts is momenteel 9,99 euro per maand. Gebruikers die nog geen betaalde account hebben gedaan kunnen nu testen van de dienst 30 dagen vrijblijvend. Wie neemt deze Spotify voucher vordering moet zeker nadenken over de beëindiging. Dit kan gemakkelijk online worden ingediend met ingang van de volgende maand.

Spotify voucherMet de Spotify voucher 30 dagen gratis streaming muziek.

Twee maanden Spotify Premium voor slechts 1.99 €

Gebruikers van PlayStation.Music gebruiken premie voor twee maanden voor een Euro Spotify. Daarvoor moet alleen de relevante accounts worden gekoppeld. In de muziek van de PlayStation Network, is de muziek app genaamd. Naar aanleiding van muzieknummers kan zelfs gespeeld worden als achtergrondmuziek tijdens van gaming. Het kiezen van nummers is via smartphone of tablet.

Spotify Familie: Tot zes accounts voor de halve prijs

Een ander alternatief om de kosten, de familie aanbod van Spotify op te slaan. De werkelijke premium account – waarop de volledige kosten van alle accounts toe te voegen, kunt vijf andere accounts worden geboekt bij de helft van de prijs. Wel moet de gebruikers van de extra accounts dezelfde fysieke adres als de zogenaamde administrator (de eigenaar van de belangrijkste rekening) en een eigen Spotify-account te hebben.

50 procent van de studenten en studentenkorting

Studenten kunnen gebruik maken van de streaming-dienst permanent laag. Voor 4,99 per maand voor hen is een premium toegang. Hogere bezoekers die willen deze Spotify korting te nemen, moet echter worden gecontroleerd op UNiDAYS en geregistreerd.

Spotify voucher studentenkortingVoor studenten Spotify is voor 4,99 euro per maand.

Hier is Gift Cards & zodat u ze kunt inwisselen

Wie wil gift een Spotify coupon kan kopen cadeaubonnen ter waarde van tien, 30 of 60 euro in een aantal winkelketens. Onder de aanbieders vooral onder Tankstsellen zoals Shell, Esso, Aral, Total en Jet of elektronische markten zoals Conrad, EP:, Expert of MediMax. Hier kunt u een complete lijst:

Spotify voucher OverzichtDeze winkels bieden Spotify op cadeaubonnen.

Voor degenen die wel een voucher die een code op de achterkant. Om het te gebruiken, kunt u naar een van Spotify portals over de voorwaarden van betaling en vanaf hier op de optie Code inwisselen. In het venster corresponderende cijfercombinatie wordt ingevoerd en de gekochte hoeveelheid per rekening bijgeschreven.

Inwisselen coupon SpotifyAfbeeldingen: Spotify.

map