Is er een Strafzaak Cheat of zijn ze vervalst? Hier is plaats van Lame Links tips over hoe je meer energie op te wekken en munten kunnen worden verzameld!

Na strafzaak Download Spelers moeten onderzoeken toen de politie onderzoekers delict, bewijs te vinden en lastige moordzaken op te lossen. De moorddadige verborgen object spel kan gespeeld worden via Facebook of mobiel op iOS en Android-apparaten.

In plaats van een strafzaak Cheat juridische herbronnen en verzamel munten

Het belangrijkste element van het spel is energie. 20 energiepunten zijn verschuldigd voor het onderzoek naar een plaats delict. Nadat in de cabine gevuld tot elk één power point iets meer dan drie minuten. Aangezien een maximum van 120 punten van energie kan worden opgeslagen, moeten ze slim worden gebruikt in het spel. Bijvoorbeeld door zorgvuldig overwogen wanneer Levelt. Met elk nieuw niveau, de energie rekening vult. Daarom is een gevulde energie rekening moet worden geconsumeerd met moeilijke plaatsen delict en ontgrendeld pas na het volgende niveau.

Waarvan de energie bronnen zijn uitgeput, moeten op een strafzaak Cheat nemen meer vertrouwen op zijn Facebook-contacten. Play, die ook CC kan worden uitgewisseld dagelijkse energie-reserves. Degenen die niet genoeg contacten hebben, kan problematisch nieuw te maken op deze Facebook-pagina.

Strafzaak CheatVrienden vragen in plaats strafzaak Cheat gebruik

Om middelen te genereren, moet deze pagina regelmatig worden bezocht. Er is niet alleen energie-booster op gezette tijden, maar ook items zoals jus d'orange, munten, biljetten of geluk kaarten. Jus d'orange, chips en hamburgers zijn goede bronnen van energie en kan de rekening te verhogen als dat nodig is. Met verwijzingen naar de plaats delict snel worden onderzocht en dankzij de vernieuwde Munten apparatuur of booster te kopen.

Strafzaak Cheat Boosterverzamel bonussen op de Facebook-pagina van CC

Andere manieren om de energie te verhogen, zijn de een het spelen van de mini-games. Deze moeten worden ontdekt door clicks noten. de notitie wordt het eerder gevonden, hoe meer energie er bijgeschreven op de rekening. Ten tweede moet u regelmatig een back-up van de dag bonus, die niet alleen geld brengt en tot 50 energiepunten.

Strafzaak Cheat Day Bonusbeveiligen dagelijkse bonus, Afbeeldingen: Pretty Simple

Star Dust en voortgang van het onderzoek.

Om het onderzoek te bevorderen, is het niet genoeg om de plaats delict te onderzoeken: bewijs moet het laboratorium of de slachtoffers in het kantoor van de lijkschouwer. Deze sterren zijn nodig, die op hun beurt worden verdiend door het onderzoeken van de plaats delict. Met elke scène vijf sterren verdiend kan worden. Om dit zo snel mogelijk te bereiken, moet u zo snel op te lossen mogelijk en zonder voorafgaande kennisgeving de verborgen object. Er is ook een bonus als slechts een kleine hoeveelheid tijd tussen de ontdekking van de objecten. Daarom moeten alle artikelen worden gezocht en pas daarna klikte al snel in de juiste volgorde eerste. Dit betekent dat er minder energie per ster wordt verbruikt.

Een laatste woord over de banden die strafzaak cheat beloven. We testten een paar van deze deals, maar vond geen cheat, levert wat het belooft. Integendeel, in de meeste van deze dubieuze aanbiedingen, gebruikers zullen alleen hun toegang tot de gegevens te vergemakkelijken. Daarom adviseren wij: Blijf uit de buurt!