Wie wil er niet bij te houden te verliezen in het complex city-building simulatie in aanbouw rage, te werk moeten gaan gestructureerd. onze Tips Cities Skylines helpen bij uw eerste stappen. Aan de slag!

Na Cities: Skylines Download alle duidelijk - net drauflosbauen hier niet werken. Voorkom frustratie in het bouwen van simulatie komt, hebben we een paar tips en trucs die helpen om de juiste fundamenten plaatsen samengesteld. Zelfs genre vaste gamers kunnen profiteren van het en ga door andere steden boeren.

Tips Cities SkylinesSteden Skylines tips voor een succesvolle start

Steden Skylines tips voor goed gelegd fundament

In eerste instantie moeten de gebruikers het spel precies zien. Over de knop gebieden (linksonder) kan worden beschouwd als een groot deel van de kaart - die helpt bij de planning. Voor de concrete tips Cities Skylines een voorbereidende Tip: Hoewel het klinkt een beetje dom, maar neem een ​​screenshot en vervolgens grof preplan via grafisch programma de moeite waard. Tegen de tijd sta je in een bruisende metropool en is volledig je uit het oog verloren.

Tip 1 voor de wegenbouw

Voor elk type - dat is, recht, gebogen en vrij wegvorminformatie - er een extra hulpmiddel. je kunt werken op de millimeter nauwkeurig de vrije weg vorm wanneer magnetisch uitlijnen is uitgeschakeld. De uitlijnhulp verdwijnt en in een kleine ruimte nauwkeurig worden opgebouwd. De gebruiker moet ook de voorkeur aan kleine stappen in de wegenbouw te nemen. Wie wil wegen omhoog of omlaag te bouwen, gebruikt u de toetsen Page Up en Page Down. De richting van eenrichtingsverkeer is bovendien het gebouw richting.

Opmerking: als een uitroepteken, zijn upgrades mogelijk voor wegen. Uitzondering: als een brandweer is op de weg. In dit geval is de beste zet de bouw van het vuur en vervolgens te herstellen van de weg.

Tip 2 voor de regulering van het verkeer

Niets werkt in steden skylines zonder de gamer - dit geldt ook voor het verkeer. Met deze tips Steden Skylines hij loopt altijd soepel:

 • One-way straten zijn een goede manier om het verkeer om te leiden ook. Mehrspurig ze zijn goed regulator zelfs met veranderingen van richting.
 • Vermijd verkeerslichten zo veel mogelijk, want die zijn het stof worstelaar.
 • Tweebaanswegen vereisen vaak geen verkeerslichten

Steden Skylines Tips TrafficRotondes en one-way straten hebben hun voordelen

 • gebruik maken van rotondes. Kan zowel one-way straten en wegen worden gebruikt om vloeistof in- en uitstappen te waarborgen.
 • verlichten verkeer met het openbaar vervoer. Optimaal zijn verbindingen tussen de verschillende stad zones.
 • Bussen: De route van de bus kan worden gewijzigd door er op te klikken. Zorg ervoor dat de lijnen verschillende kleuren toe te wijzen, zodat u bij te houden.
 • creëren belangrijke knooppunten en overstappunten voor de verschillende vormen van vervoer aan de bewoners, de overdracht van vliegtuigen, metro en bus te vergemakkelijken.
 • Oversteekplaatsen moet kort. Het best worden bereikt door middel van concrete paden.
 • Men moet serieus wegtransporten van bepaalde kringen uit te sluiten, om files te vermijden. Dit wordt bereikt door middel van beleid, zoals "verbod op zwaar verkeer."

verdelen de stad in zones: Tip 3

De verdeling van een stad in verschillende zones zinvol - maar moeten niet willekeurig worden gedaan. Met deze tips Steden Skylines is er verstandig structuur:

Steden Skylines advies industrieBestemmingsplan: Hier een industrie

 • Steden kunnen zijn, bijvoorbeeld, sluit dus: Residentieel - Commerciële Ruimte - Kantoorruimte - industrieel gebied. Zodat het verkeer wordt geregeld tegelijk nuttig.
 • Voor de industrie twee aspecten van belang: aansluiting op commerciële gebouwen, moeten voertuigen snel uit de stad. Toegang tot de snelweg, enz. Kan nuttig zijn voor de export en import zijn.
  • Niet gespecialiseerde industrie bereikte 3 stappen
  • Toewijzing van gespecialiseerde industrie district. Voor deze zoekopdracht, onder anderen die eerder op kaarten voor minerale hulpbronnen.

Tip 4: Voeding, afvalwater

Een belangrijk onderdeel van stedelijke planning is de water- en stroomvoorziening. Met deze tips Steden Skylines, dit gebied is mogelijk:

 • (1) stroom: Polen van de macht zijn alleen nodig voor lange afstanden, korte afstanden worden gedekt door naburige gebouwen, die zorgen voor de distributie van elektriciteit. Gebieden blauw gemarkeerd zijn ideaal voor windturbines. Tijdens de bouw van dammen om voorzichtig te zijn stad niet te overstromen. Beste effect tonen dammen, waar het waterpeil voor en achter het is de grootste.

Tips Cities Skylines waterWater niet vergeten

 • (2) waterWatertorens gebruik maken van de oneindige middelen grondwater, zelfs als ze zijn minder krachtig dan waterpompen. zijn zuinig op de pomp, als ze kunnen uitdrogen rivieren.
 • (3) rioleringDe lijnen moet onder het drinkwater. Rekening houdend met de stroomrichting van de stroming van het afvalwater kanaal aan het ondereinde van de rivierbedding wordt aangelegd (de pomp beste aan het boveneinde).
 • (4) afvalverwijdering: Wanneer vuilnis en schedel symbolen geen overhaaste conclusies. Niet altijd zijn overvol stortplaatsen, soms de service auto's zijn gewoon te laat. controleren alles alleen voordat je overladen met vuilnisbelten.

Algemene tips for Cities: Skylines

Afgezien van de zeer specifieke trucs, er zijn een paar eenvoudige tips Steden Skylines die de gameplay een opluchting.

 • Bij de planning om op de pauzeknop (spatiebalk) te gebruiken om zich te concentreren op een taak.
 • wees geduldig en laat activisme buiten. Sommige veranderingen hebben tijd nodig - dus wachten op antwoorden, dan doen.
 • Niet elke lege gebouw moet onmiddellijk plat worden gemaakt. Er zijn nieuwe huurders.
 • Draai van gebouwen: druk op de rechter muisknop terwijl de muis te bewegen heen en weer.
 • Aantrekkelijkheid verhoogt de prijs van de grond en dus belastinginkomsten. Daarom, parken en service providers niet te vergeten. Bomen ook ontspanning voor alle burgers.
 • houden lawaai van upgrades om de wegen zo veel mogelijk.