Zo makkelijk je in Audacity kunt knippen

Een van de belangrijkste kenmerken van audiobewerking de snede behoort. We laten zien hoe makkelijk het is met cut Audacity kan. hier meer lezen!

Onder muziekliefhebbers en -bastlern het gratis downloaden Audacity is niet langer een geheim. De tool wordt geleverd met niet alleen talloze geluidseffecten en filters, het maakt het ook de verwerking van audio op zoveel tracks. Het bijzondere is: Ondanks het brede scala aan functies, is het gemakkelijk te gebruiken. Dus zelfs beginners op de audio-tool kan wagen. Een van de eerste stappen en de belangrijkste kenmerken van het programma het snijden van audiobestanden telt. Hoe gemakkelijk het is om het te snijden met Audacity, zal de volgende handleiding te tonen.

cut AudacityAudacity is audiobestanden kunnen gemakkelijk worden gesneden. (Afbeelding: Screenshot Audacity / Redactie)

Snijd in Audacity om muziek te bewerken

willen beginners en liefhebbers van audiobewerking veranderen, de muziek of spraak signalen, is om basisfuncties van audio technologie aan te schaffen op het eerste. Voor deze, de goede orde en het snijpunt van audio-bestanden zijn net als het gebruik van effecten en filters. Een goede manier om deze taken te leren, maar het gratis programma Audacity gebruiken. Met een eenvoudig gehouden en intuïtieve handling beginners kunnen snel succes te behalen. hieronder zal worden uitgelegd in de ondersteuning, hoe met Audacity te snoeien en kan veranderen als bestanden.

Muziek bewerken: Hoe werkt het?

Als u de instructies voor het bewerken van muziek follow gebruiken, moet eerst worden gedownload Audacity en geïnstalleerd. Bovendien wordt een muziekstuk of spraakopname vereist, die kan worden gebruikt voor verwerking. Het formaat van het bestand is niet relevant, omdat de sound-editing software kan omgaan met alle populaire audio. Daarom muziekbestanden zijn beschikbaar in de volgende formaten: Ogg Vorbis, MP3, AIFF, AU, VOC, FLAC of WAV. Indien aan de voorwaarden is voldaan, in stap 1 eerst het programma te openen en selecteer de muziekstuk te bewerken. Om de menubalk, het punt bestand en onder geopend ... aangeklikt. Zodra een bestand wordt opgehaald, wordt deze nu weergegeven in de editor-venster als een golfvorm signaal. Om het bestand af te spelen, kunt u op de spatiebalk of druk op de play-knop.

Audacity snijgereedschap(Afbeelding: Screenshot Audacity / Redactie)

in de 2&# 46; stap is het nu een kwestie van het bepalen van het gebied dat u wilt in Audacity te snijden en ze te verwijderen uit het spel. Hiervoor wordt de selectie gereedschap nodig, die reeds actief zijn in de regel aan het begin van het programma. Als dit het geval is, kan kennisgeving zijn wanneer u met de muis over het signaal. Is het de cursor, het actief is. Zo niet, dan moet de tool, die is genoteerd aan de top links (onder File) worden geklikt. De keuze van een gebied door op de linker muisknop op het beginpunt van het gewenste gebied en het eindpunt aantrekt en vrijgeeft. de selectie wordt nu weergegeven als het label, gekleurde achtergrond casual gebied.

Audacity cut selectie(Afbeelding: Screenshot Audacity / Redactie)

Met het oog op het geselecteerde gebied uit te knippen van het audiobestand, klikt de gebruiker in stap 3 het hulpmiddel schaar. Alternatief kan Ctrl X worden gedrukt. De keuze was misschien niet helemaal accuraat, deze stap CTRL Z kan worden teruggedraaid. Wilt u niet de selectie, maar alles weggesneden omheen en houd de selectie, de Trim kan commando - omgekeerd bijsnijden geklikt.

Audacity cut resultaat(Afbeelding: Screenshot Audacity / Redactie)

map