Meer geluidseffecten met Audacity plugins

Iedereen met extra effecten zullen de final touch audio geven, kan worden geïntegreerd in Audacity plugins. hier leren welke plugins worden ondersteund. Met de gratis Audacity downloaden van een van de meest populaire audio programma komt op de thuis-pc. De virtuele studio maakt het mogelijk om tegelijkertijd op te werken van de gebruiker tot en met 16 tracks, het brengt ook met hulpmiddelen voor het snijden, mengen, formaat en bewerken van audiobestanden. Maar amateur audio hobbyisten zoals de gratis audio-instrument, niet alleen voor zijn inherent groot scala aan functies, maar omdat deze basis van talloze Audacity plugins Ook kan eenvoudig worden uitgebreid.

Talloze Audacity plugins ondersteund

De audio-editor en recorder is standaard uitgerust met een uitgebreid scala aan functies en gevolg en dus zeer krachtig. Welke muzikant en amateur-dj's zouden behagen: Een einde is nog niet in zicht. De tool kan eenvoudig worden uitgebreid met plugins Audacity - die de deuren wijd opent naar andere design opties. Dus plugins kunnen andere effecten te brengen of zorgen voor meer analyse opties en audio generatie. Welke vormen van uitzetting worden ondersteund door de Audio functie hieronder wordt uitgelegd. Audacity plugins LADSPA plugin De LADSPA plugin is in feite Ladspa. Dergelijke uitbreiding is verantwoordelijk voor de verwerking van audiosignalen en wordt in de meeste gevallen effecten. Vaak is het audio-effecten zoals chorus, delay of reverb. In de markt zijn ze beschikbaar zijn, onder andere, een 90-delige sets. Voorbeelden van dit type zijn de SWH plugins door Steve Harris die samen als een verzameling van effecten of de TAP plugins komen. maar sommige LADSPA effecten zijn al opgenomen van de fabriek in de editor. GW2 plugins Audacity ondersteunt ook LV2 plugins strikt genomen worden beschouwd als opvolgers van bovenstaande LADSPA. Deze uitbreidingen worden uitgevoerd op alle besturingssystemen. Audacity plugins Nyquist Nyquist Plugins Deze effecten werden genoemd naar de Amerikaanse fysicus Nyquist en meestal komen als * .ny scripts dus. Ze kunnen worden gebruikt op alle besturingssystemen. Nyquist effecten kunnen ook eenvoudig testen. VST plugins De selectie van deze uitbreidingen is zeer groot, dus zorg verschillende party VST-effecten beschikbaar. VSTs zijn gemakkelijk te gebruiken op zowel Mac en Windows, die voorheen nodig VST Enabler wordt momenteel niet nodig in Audacity. Audacity plugin installatie

Eenvoudige integratie van plug-ins in Audacity

Het bijzondere is dat de audio-editor is ontworpen om plugins kan zeer eenvoudig te integreren zijn. Ten eerste moet de respectieve extensie worden gedownload. De downloads komen meestal als een map op de pc. In de volgende stap worden de mappen eenvoudig getrokken in de installatiemap van het gereedschap. In Mac OS X kan deze worden gevonden op applicaties voor Windows-programma's. In Linux, hebben gebruikers de mogelijkheid om verschillende plugin plaatsen te kiezen. schakel de extensies opnieuw opstarten van het programma. Dan automatisch in de menu's achtig effect, analyse en het genereren.

map