Township Cheats en Tips voor een bloeiende stad

Township Cheats en Tips voor een bloeiende stad

Township Cheats en diverse hacking-tools beloven eindeloos Coins. Alle leugens – en daarna niet geheel ongevaarlijk. Hier nogal effectieve tips & Tricks abschauen!

Net als veel andere spellen ook, en de gratis download van de app Township helaas een klein catch – wachttijden. De freemium model is gewoon bedoeld om te spelen met het ongeduld van de gebruikers. Wie kan niet toegangen wachten, zowel voor budget of op zoek naar andere instrumenten om vooruit te komen in het spel te geven.

Township CheatsIs er Township Cheats?

Township Cheats – alle hete lucht

Deze tools zijn snel gevonden, want het bereik van cheats en hacking-tools op het net is weelderig. Maar wees voorzichtig: Correct cheats eigenlijk niet bestaan ​​en de hacks zijn niet alleen nutteloos, maar ook gevaarlijk in het algemeen. Een poging wordt gemaakt hier te maken met het ongeduld van de gebruikers een goede deal. Achter de meeste aanbiedingen zetten gewoon oplichters die willen de gebruiker het geld en / of persoonlijke gegevens te trekken uit zijn zak. In plaats van een oneindig aantal munten verkregen ongemerkt virussen, Trojaanse paarden of dure abonnementen.

Township Cheats & amp; houwenCheats & Hack tools zijn loze beloften

Tips en trucs voor Township

Wij adviseren daarom om de dubieuze Township cheats en hacks om af te zien en in plaats daarvan om effectieve hulp te nemen – als onze tips en trucs. Natuurlijk zijn deze benaderingen kunnen niet in de plaats van een cheat, zal het effect iets minder dan of alleen zichtbaar voor later zijn. u zich nog ten goede zal komen!

Tips om aan de slag

De gebruiker krijgt om het begin van het spel een kleine stad met ongeveer 70 bewoners en enkele basisvoorzieningen. Alvorens de bouw van woningen, moet u eerst bouwen community building. Degenen die dat niet doen, zal tot het uiterste komen, omdat de bevolking niet kan blijven groeien. Dus noodzakelijkerwijs bouwen community building!

Tips voor de landbouw

De eerste zes velden zal worden verhoogd door de groei van de bevolking. Hoe meer bewoners, hoe meer velden zijn ontgrendeld. Opmerking: Je hebt om terug te houden alle planten voor het zaaien.

Belangrijk is dat de oogst verdere verwerking in de fabrieken – en dat brengt uiteindelijk meer. Bovendien moet je meer koeien en kippen te kopen. Omdat de molen per voerproductie altijd langs komt uit voor drie dieren, moet het aantal een veelvoud van drie op zijn best.

Goed om te weten: De verkoop van goederen zijn niet zoals andere simulaties met vrienden, maar tegen een vaste prijs.

ervaring en prestaties

Aangezien er geen cheats Township, moet u op de hoogte van ieder geval dat alles kost tijd. Het is belangrijk dat u altijd voert de opdrachten van de bevolking – die een beetje brengt bij beetje vooruit omdat men daardoor ervaring zal worden gecrediteerd. Vanaf de vijfde level krijg je een treinstation, moet je ook regelmatig te bezoeken. Er kunnen grondstoffen te weten te halen voor de uitbreiding van verschillende gebouw. Een level later ook een nieuwe schaal in het spel komt: succes. met inbegrip van deze waarde systeem in gedachten te houden – dat op zijn beurt een cash kan brengen.

map