weer te geven iPhone WLAN wachtwoord: Het is zo makkelijk

weer te geven iPhone WLAN wachtwoord: Het is zo makkelijk

zijn wie Show iPhone Wi-Fi wachtwoord wordt gebruik gemaakt van een kleine gratis tool op de PC. Dit brengt verloren wachtwoorden snel en gemakkelijk terug naar de oppervlakte. We tonen hieronder hoe vergeetachtig gebruikers vinden hun WiFi wachtwoorden!

Toon iPhone WiFi wachtwoord WirelessKeyView

Bij aankoop van een nieuwe smartphone of tablet snel verandert de kwestie van de toegang voor hun eigen draadloze netwerk. Deze zijn meestal vrij cryptisch, zodat nauwelijks gebruiker ze uit het hoofd kent. De meeste WLAN wachtwoorden worden daarom opgenomen op klein stukje papier die verder gaan uit ervaring, helaas, net zo snel verloren als ze worden geschreven. Om veiligheidsredenen, de verloren Wi-Fi-wachtwoorden niet direct kunnen worden gelezen op de iPhone, maar het is er met de WirelessKeyView Download een comfortabele gaan door de Windows-pc naar de iPhone Wi-Fi-wachtwoord te bekijken.

Show iPhone Wi-Fi wachtwoordToon iPhone Wi-Fi wachtwoord en lees verloren wachtwoorden.

brengen verloren wachtwoorden voor draadloze netwerken opnieuw beleven

Om hun eigen draadloze wachtwoord op de pc of laptop te lezen, geen installatie nodig. In WirelessKeyView is een draagbare tool die vanaf een USB flash drive van eenvoudige kan worden uitgevoerd dan ook om verloren wachtwoorden voor draadloze netwerken te brengen opnieuw te ervaren. De gratis tool leest de verbinding data en onmiddellijk gepresenteerd met de betreffende toetsen.

Het gebruik van de gratis tools is alleen toegestaan ​​in hun eigen Wi-Fi-netwerk

De bediening is eenvoudig en dankzij de snelle uitlezing functie de verloren wachtwoorden zijn snel weer beschikbaar en kan dus ook worden gebruikt voor andere apparaten zoals de nieuw aangeschafte iPhone. Maar let op: The Show Tool iPhone draadloos wachtwoord kan uiteraard alleen gebruikt worden in hun eigen draadloze netwerk. Het uitlezen van de buitenlandse wachtwoorden is om het Wetboek van Strafrecht is een strafbaar feit.

iPhone Wi-Fi-wachtwoorden opgeslagen of gekopieerd naar het klembord

WirelessKeyView toont alle Wi-Fi-wachtwoorden, en zijn ook gelijk aan de optie om wachtwoorden op te slaan. Individuele sleutels kunnen worden vervoerd door te klikken op verzoek naar het klembord. De kleine, gratis tool geeft informatie over alle gebruikte draadloze netwerken en beheerd alle belangrijke details over de gevonden netwerken, met inbegrip van het netwerk (SSID), de belangrijkste soort, HEX-key, ASCII sleutel, adapter naam, adapter GUID, authenticatie en encryptie, te zien is wanneer de sleutel het laatst werd gewijzigd. Wie gemarkeerd een van de draadloze netwerken, haalt een lijst met aanvullende informatie door te klikken op radionetwerk eigenschappen.

iPhone Show draadloze wachtwoord WirelessKeyViewWirelessKeyView is tonen de iPhone Wi-Fi-wachtwoord om te helpen.

Duidelijker HTML-rapport voor alle of geselecteerde items

Onder de belangrijkste punt "Sla de geselecteerde inzendingen" de gebruiker kan opslaan van de gewenste informatie en wachtwoorden als een bestand veilig worden bewaard vanaf nu. Het is wanneer u een keuze op te slaan tussen een tekstbestand, een HTML-bestand, een XML-bestand en een CSV-bestand. Indien gewenst kan een duidelijker HTML-rapport voor alle of geselecteerde items worden gecreëerd in het menu Beeld.

map