Spectaculaire Winamp Visualisatie gratis te downloaden 2023

Spectaculaire Winamp Visualisatie gratis te downloaden

Winamp kan spelen meer dan alleen muziek. De freeware speler verandert de PC in een virtuele disco met prachtige beelden op de muziek – een uitbreiding maakt het mogelijk.

Winamp Visualisatie: In de tijd om de muziek

Om een ​​partij visueel, het gebruik van visualisatie aanbiedingen te verbeteren. Met deze add-ons zijn Media Player uit te breiden. Schiet dan lichtstralen over het scherm en worden gegenereerd 3D-personages – allemaal in de tijd naar de muziek. De meegeleverde met Winamp visualisaties zien wat de mogelijkheden, maar zijn maxed out alleen rechts deze met externe visualisaties.

Professional Winamp Visualisatie

de gratis R4 Visualizer afbrandt het ritme van de muziek een echte eye vuurwerk op het scherm. Het bevat ongeveer 200 3D-scènes en 15 grafische effecten die afwisselend worden afgespeeld. Er moet echter een aantal voorzorgsmaatregelen worden genomen voordat met behulp van:

  • Download R4 Visualizer en installeren. Windows 7 Selecteer audiobron

  • U moet vervolgens de audio-opname apparaat aan op de stereo mix of een soortgelijk geluid input, met de "Alles wat de PC reproduceert" opgenomen. In Windows 7, klikt u op de rechter muisknop op het pictogram van de luidspreker en recorders. Klik met de rechter muisknop op een gratis witte ruimte (geen toegang) en de haak Show met een handicap Devices uit. Klik op de stereomix-Entry (de naam kan individueel variëren) en selecteer standaard. Breng vervolgens met OK.

  • Bel nu Winamp en start een lied. Voer de R4 Visualizer vanuit het menu Start. met de ESC en Toggle Full Screen brengt u naar het volledige scherm. Dus je opgezet in een korte tijd een optimale optische soundtrack voor uw feest. Veel plezier met de PC disco en de hele nacht dansen op. R4 Visualizer R4 Visualizer_1 R4 Visualizer_2

  Spectacular Winamp Visualization for free download
map