de Picasa Inloggen geeft gebruikers toegang tot het web albums en cloud functie van het beeld manager. hier is hoe het gaat & Fotoalbums delen! Oorspronkelijk is het beeld management software in rekening is gebracht op de markt gebracht door Idealab, maar sinds de overname door Google van de download van Picasa is gratis. Het programma zal lokaal draaien op de computer waarop alle functies van de beeldverwerking vrij kan worden gebruikt. De software voert ook de functies van beeldbewerking en image management. De beschikbare instrumenten voldoen aan alle eisen als een hobby. Verder kan de beeldbestanden worden gesynchroniseerd webalbums en gedeeld met andere gebruikers. Picasa Inloggen

Picasa login Web Albums gebruiken

Afbeelding management is in Archiveren naar de cloud-technologie. De tool scant de computer voor alle beeldbestanden en sorteert ze op aanvraag op datum of map. Het is mogelijk om web-albums te maken. Dus moet men beelden vanaf elke computer met toegang tot internet. Degenen die kan invoeren wensen een sync waarin alle beelden die op de computer worden automatisch geladen in de cloud. Om de werking te synchroniseren in het beeld beheer en voor het creëren van web-albums van een login nodig is. Dit webalbums kan diverse particuliere instellingen ontvangen. Openbare albums kunnen worden bekeken door iedereen. In de beperkte het instellen van een koppeling met toegangscode wordt ofwel gemaakt of de toegang wordt alleen verleend aan bepaalde mensen. Privéalbums de gebruiker kan alleen met een overeenkomstige Picasa login.

Voorwaarden voor Picasa Inloggen

Om in te loggen bij Picasa, is een computer met een stabiele internetverbinding nodig. Gebruikers met een Google-account bereikt het Google e-mailadres met het juiste wachtwoord. Gebruikers die hun e-mails ontvangen over andere domeinen moet een account hebt aangemaakt op het perron voorafgaand aan houtkap. In dat geval wordt het e-mailadres en het gedeponeerd bij Picasa Password nodig. De wachtwoorden voor de digitale brievenbus, en voor het web albums zijn vaak op verschillende combinaties van tekens.

Meld u aan Picasa

Als u aan de hand van de hierboven opgesomde login Picasa login is eenvoudig. Voor deze, alleen de volgende stappen moeten worden uitgevoerd: 1&# 46; stap: In de eerste plaats in de browser, deze website wordt genoemd. Picasa Inloggen Registreren 2&# 46; stap: Hier is de volledige e-mailadres en wachtwoord moet worden ingevoerd. 3&# 46; stap: Nu is de aanmelding met Logging is bevestigd. Daarna heeft u toegang tot hun eigen web-albums. belangrijk: Gebruikers die al bij Google zijn ondertekend met de bijbehorende gebruikersgegevens worden automatisch doorgestuurd. Wie heeft het opzetten van een aparte wolk rekening met andere login informatie moet in geval van twijfel aanmelden door Google voordat de Picasa-login kan worden uitgevoerd.