Kindle reageert niet: gemaakt revival gemakkelijk

Kindle reageert niet: gemaakt revival gemakkelijk

Als de eBook Reader Amazon is gecrasht, kan verschillende redenen hebben. Kindle reageert niet? Geen zorgen – de volgende ideeën zal helpen bij de heropleving van de unit. Maak nu slim!

Amazon eBook Reader is niet alleen verkrijgbaar in verschillende modellen. Gebruikers kunnen ook de Kindle app te downloaden en dus blader device-onafhankelijk in hun boeken. maar een verschuiving naar de app is niet een permanente oplossing, na het lezen van de Kindle is veel comfortabeler.

Kindle reageert niet

Kindle reageert niet: Oorzaken & Problemen oplossen

Als het apparaat herumzickt keren dat heel verschillende oorzaken kan hebben. Meestal, maar de problemen zijn niet ernstig en kan gemakkelijk worden verholpen. We zullen de oorzaken hieronder aan te pakken en oplossingen voor te stellen.

Lage batterij bevriest Kindle scherm

De meest onproblematisch variant is een verzwakking van de batterij. In de regel, schakelt het apparaat eenvoudig met een lege accu. Echter, kan dat leiden tot het scherm te bevriezen. De volgende procedure helpt:

 • In de eerste plaats moet het apparaat sap, dus het moet eerst worden opgeladen voor minimaal 15 minuten.
 • Een herstart kan worden geprobeerd. Alleen de aan / uit-toets en houd deze ingedrukt totdat het display verdwijnt op het scherm. Daarna kan de Kindle worden hernieuwd.

Softwarefout zorgt voor problemen

Als het opladen niet helpt en je nog steeds op zoek naar de Kindle niet reageert, dan kunt u terecht fouten door een software. Dat klinkt heel dramatisch, maar vaak kan worden opgelost door het resetten:

Kindle reageert niet gereset

 • Voor deze, de gebruiker bedient nogmaals op de aan / uit knop, maar houd het dit keer voor ongeveer 20-30 seconden.
 • Wanneer u het scherm los om opnieuw op te starten moet dan verschijnen. De herstart is nu actief is, kan het enkele minuten duren. Zolang de gebruiker eerst moet wachten.
 • Overschrijdt de werkwijze het tijdsbestek van een paar minuten, kan worden aangenomen dat het apparaat weer is opgehangen.
 • In dit geval moet u de Kindle een beetje langer op te laden: De fabrikant adviseert 30-40 minuten hier. Vervolgens kan de reset opnieuw geprobeerd.

Laatste redmiddel: hard reset de Kindle

Als men niet een millimeter, ongeacht de bovenstaande pogingen in de richting van de reparatie is verhuisd, laten we zeggen, de staat is nog steeds hetzelfde en de Kindle niet reageert, dan helpt alleen een harde reset kan. Dat wil zeggen, het brengt het toestel terug naar fabrieksinstellingen. maar helaas is dit ook betekent dat alles verdwijnt uit het apparaat – Boeken, attitudes, alles.

Belangrijke opmerking: De harde reset mag alleen worden uitgevoerd als de garantie op het apparaat is verstreken, anders vervalt. Wie heeft er nog garantie, moeten contact opnemen met ondersteuning, omdat Amazon gerepareerde apparatuur kosteloos.

 • In de eerste stap wordt het deksel van de inrichting verwijderd. Dit wordt het best bereikt door de hefboomwerking een plat voorwerp.
 • Onder het mom, kunt u nu de rechthoekige batterij. Zeer dicht bij een klein gaatje te vinden is, de reset-knop.
 • Om in werking te stellen dit is een acute, is lang object nodig is. Hiervoor is een pen, klem of dergelijke geschikt.
 • Nu plaatst dit onderwerp en houd gedurende ongeveer vijf seconden. Dan kunt u makkelijk uitschakelen proberen.
 • De Kindle reageert niet? Herhaal vervolgens de hele procedure.

Opmerking: Bij nieuwere modellen van de verborgen reset-knop niet ingedrukt, maar de batterij een paar seconden verwijderd.

map