Flirt met Tinder zonder Facebook echt mogelijk?

Flirt met Tinder zonder Facebook echt mogelijk?

Wie Tinder zonder Facebook zou willen gebruiken, moeten hun toevlucht nemen tot een paar trucjes. Nu de bescherming van persoonsgegevens en de verbetering van het profiel! Wie op zoek is naar een date snel en gemakkelijk kan de Tinder app te downloaden, omdat de dating app vandaag de dag is te vinden op de smartphone veel singles. De handige vegen techniek en makkelijk contact dragen bij aan zijn populariteit. Om toegang te krijgen tot de Flirt app, is een Facebook-login nodig is, maar niet iedere wil zijn social network mengen met de dating profiel. We laten zien hoe de snelkoppeling gedwongen te gebruiken!

U kunt Tinder gebruiken zonder Facebook?

Officieel is op dit moment een login op Tinder zonder Facebook onmogelijk. Alle profielen in de dating app worden automatisch gegenereerd op basis van Facebook-gegevens. Daarnaast is de combinatie van een snelle verificatie is dat het onder de leden van een echte man. Daarvoor moet je de volgende informatie voor gebruik in de aanvraag te controleren:

  • publieke profiel
  • vriendenlijst
  • E-mailadres
  • seksuele geaardheid
  • verjaardag
  • opleiding
  • huidige locatie
  • foto’s
  • personal Beschrijving
  • Belangen en “Like” – details

Een deel van deze informatie, zoals seksuele geaardheid, vrienden, foto’s, geboortedatum en “Like” aanwijzingen dat het opstellen van het profiel dienen. Voor andere gegevens minder duidelijk waarom de dating app probeert toegang te krijgen. Helaas, noch de producenten, noch de pagina kunnen rechtvaardigen. Daarnaast kunnen geen beperkte toegangsrechten worden toegewezen. Wie wil er nog Tinder gebruiken en beschermen van zijn privacy nog een extra profiel op het sociale netwerk nodig heeft.

Maak een Facebook-account voor Tinder

Anticipatie moet worden opgemerkt dat Facebook vereist alleen een eigen profiel per persoon in zijn algemene voorwaarden. Een tweede zijde wordt het overtreden van de officiële richtlijnen en kan in het slechtste geval worden verwijderd, met beide accounts van het sociale netwerk. Om een ​​tweede profiel aanmaken, een eigen of incognito-modus moet worden gebruikt in de browser. Op deze manier vermijdt men detectie door digitale mitgeschleifte cookies. Daarnaast is het vereist een extra internetadres waarmee je nog niet met Facebook zijn geregistreerd.

tondel zonder facebookIs hoe het eruit ziet wanneer u Tinder en Facebook met elkaar verbonden. (Afbeelding: Screenshot Facebook / Redactie)

bescherming persoonsgegevens in Tinder met tweede Facebook-profiel. Bij het aanbrengen van een nieuwe digitale persoonlijkheid, persoonlijke gegevens, zoals de voornaam, geboortedatum, seksuele geaardheid en genderidentiteit moet waarheidsgetrouw zijn. Deze informatie wordt door het algoritme van de Tinder app worden overwogen en beslist onder andere over wie je zou kunnen zien.

Doe mee met de smartphone met een tweede rekening

Aangezien Tinder niet werken zonder Facebook, wordt u automatisch ingelogd in de smartphone met de normale account. Om de dating app met gegevens van het tweede profiel te voeden, moet de instellingen worden gewijzigd in de smartphone op de tweede rekening. Ook hier is de Facebook Messenger wordt automatisch aangemeld met de nieuwe toegang. Voor gebruikers die vaak gebruik maken van de chat-functie, zal dit een probleem zijn als geen van de vrienden is aangesloten op de nieuwe account. Iedereen moet voor zichzelf beslissen of de inspanning is de moeite waard. Gebruikers die gaan met de smartphone zelden in het sociale netwerk, deze verandering zal waarschijnlijk makkelijker vallen.

map